3060Ti 12400F sistem alınır mı?

Bütçe
Max 33.000 32.000 Monitör Dahil.

mrkerem

Attopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Mobile Application Developer
sistem.jpeg

Bu sistem yaklaşık 32.841 TL. Monitör dahil gördüğünüz üzere. ASUS TUF RTX 3060 Ti - Intel i5 12400F - 500 SSD (3500 okuma 2300 yazdırma ) ve 2x8 RAM (3200 MHz)+ 165 Hz Samsung monitör - anakart geleceğe yönelik olmasını istediğim için bir tık pahalı ya da üst segmentten seçmiş olabilirim, gerisini görüyorsunuz zaten. Dostlar açıkçası çok bir bilgim olmadığı için sormak istedim ya da alternatif değişiklik olarak neler yapılabilir. Bu fiyata değer mi & kazıklanıyor muyum? Ya da söylemek istediğiniz eklemek istediğiniz neler var teşekkür ederim. İyi forumlar.

Eki Görüntüle 1506127

Bu sistem yaklaşık 32.841 TL. Monitör dahil gördüğünüz üzere. ASUS TUF RTX 3060 Ti - Intel i5 12400F - 500 SSD (3500 okuma 2300 yazdırma ) ve 2x8 RAM (3200 MHz)+ 165 Hz Samsung monitör - anakart geleceğe yönelik olmasını istediğim için bir tık pahalı ya da üst segmentten seçmiş olabilirim, gerisini görüyorsunuz zaten. Dostlar açıkçası çok bir bilgim olmadığı için sormak istedim ya da alternatif değişiklik olarak neler yapılabilir. Bu fiyata değer mi & kazıklanıyor muyum? Ya da söylemek istediğiniz eklemek istediğiniz neler var teşekkür ederim. İyi sosyaller.

33K bütçeye 3060 Ti kazık bence.
@messinicocugu

Eki Görüntüle 1506127

Bu sistem yaklaşık 32.841 TL. Monitör dahil gördüğünüz üzere. ASUS TUF RTX 3060 Ti - Intel i5 12400F - 500 SSD (3500 okuma 2300 yazdırma ) ve 2x8 RAM (3200 MHz)+ 165 Hz Samsung monitör - anakart geleceğe yönelik olmasını istediğim için bir tık pahalı ya da üst segmentten seçmiş olabilirim, gerisini görüyorsunuz zaten. Dostlar açıkçası çok bir bilgim olmadığı için sormak istedim ya da alternatif değişiklik olarak neler yapılabilir. Bu fiyata değer mi & kazıklanıyor muyum? Ya da söylemek istediğiniz eklemek istediğiniz neler var teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Kötü olmuş. VA panel bir monitör kullanmışsınız sistemde. IPS panel bir monitör görüntü açısından daha iyi olabilrdi orası sizin kararınız fakat bu fiyata 3060 Ti bayağı bir kazık olmuş.

Kötü olmuş. VA panel bir monitör kullanmışsınız sistemde. IPS panel bir monitör görüntü açısından daha iyi olabilrdi orası sizin kararınız fakat bu fiyata 3060 Ti bayağı bir kazık olmuş.

Hocam henüz satın almadım, araştırıyorum ama sağlam bir sistem toplamaya çalışıyorum. Bu sistemde tereddütlerim vardı o yüzden sormak istedim..
Sistemi oyun oynamak için mi render, edit gibi işler için mi topluyorsunuz?
Daha çok yazılım üzerine emulatör vs. kuruyorum tasarım kısmınıda bazen halletmem gerekiyor. Oyun üzerine değil performans üzerine diyebilirim. Hazır toplamışken sağlam bir şey toplamak istiyorum..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı