3060Ti 12400F sistem alınır mı?

Bütçe
Max 33.000 32.000 Monitör Dahil.
Hocam henüz satın almadım, araştırıyorum ama sağlam bir sistem toplamaya çalışıyorum. Bu sistemde tereddütlerim vardı o yüzden sormak istedim..

Daha çok yazılım üzerine emulatör vs. kuruyorum tasarım kısmınıda bazen halletmem gerekiyor. Oyun üzerine değil performans üzerine diyebilirim. Hazır toplamışken sağlam bir şey toplamak istiyorum..
Bunu almak yerine başka sistemlere yönelin. Kazık bir sistem olmuş.

Daha çok yazılım üzerine emulatör vs. kuruyorum tasarım kısmınıda bazen halletmem gerekiyor. Oyun üzerine değil performans üzerine diyebilirim. Hazır toplamışken sağlam bir şey toplamak istiyorum..
O zaman bunu öneririm

AMD ekran kartlarında hala sorunlar yaşanıyor diye biliyorum ısınma Drive problemleri mavi ekran hataları vs. olabildiğimce uzak durmaya çalışıyorum. Açıkçası render & oyun performansıda önemli tabii bütün sistemi iş üzerine kurmayacağım dediğim gibi. NVIDIA'nın render ve oyun performansı AMD'ye göre nasıl bilmiyorum açıkçası oda bir gerçek. Fikir almaya çalışıyorum 1 hafta yada 4 5 gün içerisinde satın alacağım.

amd ekran kartlarında hala sorunlar yaşanıyor diye biliyorum ısınma drive problemleri mavi ekran hataları vs. olabildiğimce uzak durmaya çalışıyorum açıkçası render & oyun performansıda önemli tabi bütün sistemi iş üzerine kurmayacağım dediğim gibi. Nvdia'nın render ve oyun performansı amd ye göre nasıl bilmiyorum açıkçası oda bir gerçek..
AMD'nin 6000 serisinde çoğu hatası giderildi. Nadir karşılaşmanız mavi ekran gibi sorunlarla.

2X:

Bu sistem toplanabilir. 33,060 TL tutuyor toplam.

Attığını sistemlerin hep parçaları iyi değil hem de gereksiz pahalı şöyle bir sistem toplayın:
2X:
33166TL gibi bir şey tutuyor bu sistem.

Monitör hakkında bir bilgim yok,işiniz için i7 seçtim.31865 tl.
Bütçe yetmiyorsa anakarttan kısılabilir(-700tl?)
Ssdden de kısılabilir(-1000tl)

Attığını sistemlerin hep parçaları iyi değil hem de gereksiz pahalı şöyle bir sistem toplayın:
2X:
33166TL gibi bir şey tutuyor bu sistem.
Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama i7 daha iyi olmaz mı arkadaş için?
Sonuçta oyun oynamayacak.

Monitör hakkında bir bilgim yok, işiniz için i7 seçtim. 31865 TL.
Bütçe yetmiyorsa anakarttan kısılabilir(-700TL?)
SSD'den de kısılabilir(-1000TL)

Olabilir hocam ben 12600'ün de yeteceğini düşündüğümden böyle seçtim yoksa sizinki gibi de alınabilir.

Olabilir hocam ben 12600'ün de yeteceğini düşündüğümden böyle seçtim yoksa sizinki gibi de alınabilir.
Hocam üst düzey 3D modelleme tarzı çok yoracak bir şey olacağını düşünmüyorum. PS Adobe Xd Illustrator vs. bir ihtimal Premiere Pro... Maliyetten kısmak için i5 tercih ediyorum açıkçası. Atılan sistemleri tek tek inceliyorum. Uzun vadeli bir şey toplamaya çalışıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı