3060Ti 12400F sistem alınır mı?

Bütçe
Max 33.000 32.000 Monitör Dahil.
Olabilir hocam ben 12600'ün de yeteceğini düşündüğümden böyle seçtim yoksa sizinki gibi de alınabilir.
Sizinkide alınabilir hocam arkadaş karar versin bu noktadan sonra :)
3070 Tİ ve 3080 arasında büyük fark var lakin 12700f uğraştığınız işte size daha çok yardımcı olacaktır.

Hocam üst düzey 3D modelleme tarzı çok yoracak bir şey olacağını düşünmüyorum. PS Adobe Xd Illustrator vs. bir ihtimal Premiere Pro... Maliyetten kısmak için i5 tercih ediyorum açıkçası. Atılan sistemleri tek tek inceliyorum. Uzun vadeli bir şey toplamaya çalışıyorum.
Hocam o zaman i5/3080 ikilisi daha iyi gelebilir size fakat ileride daha güçlü bir ekran kartı takarım diyorsanız i7 de alınabilir.
(3070 ti veya 3080 için 2k monitör öneririm 1080p olmaz bence monitörler hakkında bilgim yok hangisi sorunludur hangisi iyidir vb. o yüzden monitör önerisi yapmıyorum fakat kesinlikle en az 2k monitör alınmalı)

Son düzenleme:
Hocam hepsi için teşekkürler, sistemler güzel ama burada her hangi bir parçada sorun yaşadığımda birden fazla firma ile tek tek görüşmek zorlu bir süreç olur onun yerine tek bir güvenebileceğimiz site üzerinden alışveriş yapmak daha mantıklı olmaz mı? @Haggis @messinicocugu

Bu sisteme bakmanızı öneririm çok daha ucuz
Kaydettim hocam bakıyorum şimdi..

Hocam hepsi için teşekkürler, sistemler güzel ama burada her hangi bir parçada sorun yaşadığımda birden fazla firma ile tek tek görüşmek zorlu bir süreç olur onun yerine tek bir güvenebileceğimiz site üzerinden alışveriş yapmak daha mantıklı olmaz mı? @Haggis @messinicocugu

Kaydettim hocam bakıyorum şimdi..
Hocam o sistemin stoğu yok :)
Yani hocam doğru söylüyorsunuz aslında da kazık yerlerden de toplamamak gerek mesela 33000 bine 3060 ti vermişler size biz 3070ti/3080 önerdik size:)

Hocam hepsi için teşekkürler, sistemler güzel ama burada herhangi bir parçada sorun yaşadığımda birden fazla firma ile tek tek görüşmek zorlu bir süreç olur onun yerine tek bir güvenebileceğimiz site üzerinden alışveriş yapmak daha mantıklı olmaz mı? @Haggis @messinicocugu

Kaydettim hocam bakıyorum şimdi.

Tek bir siteden alırsanız çok daha pahalıya gelir hocam güvenilir farklı satıcılardan alsanız hiçbir sorun olmaz.

Bu sisteme bakmanızı öneririm çok daha ucuz.

AMD Ryzen 5 5600 işlemcileri ile ısınma problemi vs. yaşar mıyım ayrıca anakart geliştirmeye açık mı öğrenmek isterim.

Attığını sistemlerin hep parçaları iyi değil hem de gereksiz pahalı şöyle bir sistem toplayın:
2X:
33166TL gibi bir şey tutuyor bu sistem.
Hocam bu intel i5 12600 ile i5 12400f arasında ne fark var?

Hocam bu intel i5 12600 ile i5 12400f arasında ne fark var?
12600 daha güçlü hocam ayrıca f serisi işlemcilerde Allah korusun ekran kartınızda arıza çıkarsa sistemden görüntü alamazsınız fakat f serisi olmayan işlemcilerde harici ekran kartı olmamasına rağmen görüntü alabilirsiniz.
Fakat 12600kf ile 12400fin farkını soruyorsanız 12600kf de 6 çekirdek+4 güçsüz çekirdek=10 çekirdek+12 sanal çekirdek var ama 12400f de düz 6 çekirdek 12 sanal çekirdek var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı