3070 GPU'lu laptop RTX 3070 Ti ekran kartlı sistemden daha akıcı

codWarzone

Hectopat
Merhaba,
5900X 3070Ti sistemimde hem 280Hz 1080p monitör hem de 170Hz 2K monitörde oyunlarda özellikle PUBG'de.
5800CPU 3070 GPU'lu laptopumdan sanki daha kötü performans veriyor. FPS olarak masaüstü daha fazla performans vermesine rağmen laptop çok daha akıcı.
Özellikle loot yaparken(item alırken )ciddi bir hız farkı var gibi bunun sebebi nedir? Laptopa harici monitör bağladığımda da laptop masaüstünden daha akıcı halde.
Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranınız 60Hz'de kalmış olabilir onu kullandığınız monitörün Hz'ini yapmanız gerekir

Merhaba,
5900X 3070 Ti sistemimde hem 280Hz 1080p monitör hem de 170Hz 2K monitörde oyunlarda özellikle PUBG'de.
5800CPU 3070 GPU'lu laptopumdan sanki daha kötü performans veriyor. FPS olarak masaüstü daha fazla performans vermesine rağmen laptop çok daha akıcı.
Özellikle loot yaparken(item alırken )ciddi bir hız farkı var gibi bunun sebebi nedir? Laptopa harici monitör bağladığımda da laptop masaüstünden daha akıcı halde.
Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Hangi kabloyu kullanıyorsun bilgisayarda?

Ekranınız 60Hz'de kalmış olabilir onu kullandığınız monitörün Hz'ini yapmanız gerekir.

Hangi kabloyu kullanıyorsun bilgisayarda?

Yok hocam :) 60 Hz çok bariz fark yaratır zaten. Sorun Hz de değil. Kullandığım kablolar ise Paugge DisplayPort 1.4a
Sanki bana laptoplarda inputlag bir tık daha iyi gibi geldi. Sormak istedim size de ya da farklı bir sorun mu var acaba?

hep laptoptaki 3070 ile masaüstünde ki bir olmaz yani ikisi de 3070 olsa da masaüstü daha performans verir diye dusuncem vardı bu post çürütüyor 😂 acaba 3070 li bi laptop mu alsam bilemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı