3070 i5 12400F sistem CS2'de düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11
Ekran kartı driverlarını zaten yeniden kurmuştum ama CS2'yi 16:9 oynayamam eski alışkanlıktan dolayı.

16:9 geçmeyi denedim ama gerçekten oynayamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam öncelikle ölüm maçında FPS çok fazla düşüyor. İkinci olarak bu oyunun stabilitesi berbat durumda, mapten mape değişiyor.

Hocam öncelikle ölüm maçında FPS çok fazla düşüyor. İkinci olarak bu oyunun stabilitesi berbat durumda, mapten mape değişiyor.

Evet hocam onun farkındayım ancak rekabetçidede böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

16:9 un daha iyi olduğunu biliyorum zaten ama gerçekten geçmesi zor ve bunun FPS'ime katkısı olurmuki?

Denedim FPS biraz daha stabil oldu gibi şu an 160-210 arası genellikle.

NVIDIA ayarlarinda benim tercihlerime onem ver var onu performansa al baska hiçbir ayari elleme eski ayarlarini resetle oyle bir dene FPS artiyor cidden bir de quick CPU kullan i5 14400F VAE 350-400 arasi aliyorum oyunun optimizasyonu artik eskisinde oranla %21 daha iyi sorun Intel'den kaynakli valorannt daha fazla alma nedenin oyun motorunun islemci performansi CS normalde inteldenkotu değildi fakat evet bozdular.driverrini sil kur yap Ve Bilgisiyarla cok kurcalama ayrica win10 win 11 e gore testlerime gore %13 daha iyi çalıştı brnim bilgisiyarima Sende bi bak derim

FPS mevzusuna çok takılmamalı. Drop yaşanmıyorsa çok büyük sorunlar yaşamazsınız.

165Hz monitörüm var dalgalanma hissediliyor biraz o yüzden.

NVIDIA ayarlarinda benim tercihlerime onem ver var onu performansa al baska hiçbir ayari elleme eski ayarlarini resetle oyle bir dene FPS artiyor cidden bir de quick CPU kullan i5 14400F VAE 350-400 arasi aliyorum oyunun optimizasyonu artik eskisinde oranla %21 daha iyi sorun Intel'den kaynakli valorannt daha fazla alma nedenin oyun motorunun islemci performansi CS normalde inteldenkotu değildi fakat evet bozdular. Driverrini sil kur yap ve bilgisayarla cok kurcalama ayrica WIN10WINDows 11'e gore testlerime gore %13 daha iyi çalıştı benim bilgisayarima sende bir bak derim.

Hocam o performans ayarını biliyorum ama oda pikselleştiriyor oyunun biraz daha net olması lazım ve biraz FPS artışı için maalesef Windows 10'a düşemem. Quick CPU hakkında bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı