3070 için işlemci önerisi

Intel olsa daha iyi ya. 12900k ile 12700k arasında dağlar kadar fark yoksa 12700k alacağım sanırım.

Çok bir fark yok, olsa da fiyat farkına değmez :)
Ama sonuçta halihazırda oynanabilir bir fps alıyorsunuz, yerinizde olsam ciddi bir sorun haline gelene kadar ertelerdim, birkaç fps daha fazla için bu haliyle 20,000 civarı harcanmış bir bilgisayara birkaç bin TL daha dökmezdim.

Çok bir fark yok, olsa da fiyat farkına değmez :)
Ama sonuçta halihazırda oynanabilir bir FPS alıyorsunuz, yerinizde olsam ciddi bir sorun haline gelene kadar ertelerdim, birkaç FPS daha fazla için bu haliyle 20,000 civarı harcanmış bir bilgisayara birkaç bin TL daha dökmezdim.

Aynı zamanda yayın da yaptığım için bir nevi ihtiyaç aslında benim için. Alabilecek durumum olursa alırım olana kadar bununla idare ederim zaten.

Aynı zamanda yayın da yaptığım için bir nevi ihtiyaç aslında benim için. Alabilecek durumum olursa alırım olana kadar bununla idare ederim zaten.

Yayin icin guncel bir NVIDIA ekran karti varsa islemci onemli degil. Yayini NVENC codec ile ekran karti uzerinden verirseniz yuzde 1 bile performans kaybi yasamadan oyununuzu oynayabilirsiniz. Bosuna islemciye yuk bindirmeyin RTX 3070 varken.

Yayin icin guncel bir NVIDIA ekran karti varsa islemci onemli degil. Yayini NVENC codec ile ekran karti uzerinden verirseniz yuzde 1 bile performans kaybi yasamadan oyununuzu oynayabilirsiniz. Bosuna islemciye yuk bindirmeyin RTX 3070 varken.

Öyle yapsam da işlemci zorlanıyor yine bir şekilde ya çözemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı