Şans işiyle bu konunun alakası yok. Sistemindeki parçalar stabil değilse suçu AMD'ye ya da kainata atmanın bir anlamı yok.
12 GB VRAM avantajıyla 6700XT öneririm.
Şans işiyle bu konunun alakası yok. Sistemindeki parçalar stabil değilse suçu AMD'ye ya da kainata atmanın bir anlamı yok.
6700XT'ler ne kadar? Islemcin ne? PSU'n nedir?
Anladım hocam peki kısa süre mining yapılmış kart sorun yaşatır mi bana 1 ya da 2/3 ay falan.
7500 8000 civarı. Ryzen 5 5600X bir ihtimal 7500F geçerim. Corsair CX 600.
PSU calculatorde yeterli gözüküyor PSU.
Fiyat ne kartın?
Fiyat ne kartın?
İkisi de aynı fiyat ikisi de miningsiz hocam 3070'in ucuz olma sebebi güvenlik etiketi macun yenilemek için kaldırılmış zaten garanti bitince arkadaş oyun için macun yenilemek için kaldırmış.
3070'in FurMark'i bu sorunsuz gibi.
6700XT al.
Ekran kartı değişeceğim, 3070 buldum bir adet fiyatı 7800 falan ancak arkadaş macun değiştirdiğini için güvenlik etiketi yok. FurMark'ta 71 derece, bir adette 6700XT var ya Red Devil alacağım ya da spectral white güvenlik etiketleri duruyor, klasik 6700XT gibi 65 derece falan kararsızım SDC oyun oynayacağım, AMD sıkıntılı diyorlar.
5000 serisinde çok vardı 6000 serisinde az kişi sorunlarla karşılaşıyor ama teknoloji şans işi ne olacağı belli olmaz 6700 XT hem model olarak hem de VRAM olarak daha avantajlı ve kontrol edip alın hem oyunda hem de FurMark'ta vs. ayrıca AMD yeni bir özellik gelmişti AFMF 2 FPS arttıran özelliklerden biri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.