osanpanc Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #91 ThrottleStop dedi: Hocam Nvidia ayarlarını varsayılana çevirimisiniz ve kalite moduna çekin. Eki Görüntüle 1899962 G sync böyle ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Doğru mu hocam ona göre tekrar oyuna gireyim. Monitörüm freesync olduğu için alttaki kutucuğu da işaretlemem gerekiyormuş diye araştırmıştım. Dosya Ekleri gsync.PNG 37,7 KB · Görüntüleme: 22 nvidia4.PNG 136,2 KB · Görüntüleme: 18 nvidia5.PNG 17,8 KB · Görüntüleme: 20 nvidia6.PNG 17,3 KB · Görüntüleme: 23 nvidia7.PNG 17,8 KB · Görüntüleme: 18
ThrottleStop dedi: Hocam Nvidia ayarlarını varsayılana çevirimisiniz ve kalite moduna çekin. Eki Görüntüle 1899962 G sync böyle ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Doğru mu hocam ona göre tekrar oyuna gireyim. Monitörüm freesync olduğu için alttaki kutucuğu da işaretlemem gerekiyormuş diye araştırmıştım.
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #92 osanpanc dedi: Doğru mu hocam ona göre tekrar oyuna gireyim. Monitörüm freesync olduğu için alttaki kutucuğu da işaretlemem gerekiyormuş diye araştırmıştım. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam ama program ayarlarından güç yönetim modunuda yaparmısınız az önceki mesajda anlattığım gibi.
osanpanc dedi: Doğru mu hocam ona göre tekrar oyuna gireyim. Monitörüm freesync olduğu için alttaki kutucuğu da işaretlemem gerekiyormuş diye araştırmıştım. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam ama program ayarlarından güç yönetim modunuda yaparmısınız az önceki mesajda anlattığım gibi.
osanpanc Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #93 ThrottleStop dedi: Doğru hocam ama program ayarlarından güç yönetim modunuda yaparmısınız az önceki mesajda anlattığım gibi. Genişletmek için tıkla... Bu mu hocam? Dosya Ekleri güç.PNG 12,7 KB · Görüntüleme: 21
ThrottleStop dedi: Doğru hocam ama program ayarlarından güç yönetim modunuda yaparmısınız az önceki mesajda anlattığım gibi. Genişletmek için tıkla... Bu mu hocam?
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #94 osanpanc dedi: Bu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Bu değil ama bunun zaten yüksek performansta kalması lazım yeni mi yaptınız? Bu güç yönetim modu çok önemli çünkü. Benim dediğim buradaki.
osanpanc dedi: Bu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Bu değil ama bunun zaten yüksek performansta kalması lazım yeni mi yaptınız? Bu güç yönetim modu çok önemli çünkü. Benim dediğim buradaki.
osanpanc Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #95 ThrottleStop dedi: Bu değil ama bunun zaten yüksek performansta kalması lazım yeni mi yaptınız? Bu güç yönetim modu çok önemli çünkü. Eki Görüntüle 1899978 Benim dediğim buradaki. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmadım hocam yapayım hemen diğerini de 2 3 gün önce yapmıştım. Teker teker .exelerini ekliyorum oyunlarım. Az sonra tekrar paylaşırım.
ThrottleStop dedi: Bu değil ama bunun zaten yüksek performansta kalması lazım yeni mi yaptınız? Bu güç yönetim modu çok önemli çünkü. Eki Görüntüle 1899978 Benim dediğim buradaki. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmadım hocam yapayım hemen diğerini de 2 3 gün önce yapmıştım. Teker teker .exelerini ekliyorum oyunlarım. Az sonra tekrar paylaşırım.
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #96 osanpanc dedi: Bunu yapmadım hocam yapayım hemen diğerini de 2 3 gün önce yapmıştım. Teker teker .exelerini ekliyorum oyunlarım. Az sonra tekrar paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sorununuz çözülecektir hocam.
osanpanc dedi: Bunu yapmadım hocam yapayım hemen diğerini de 2 3 gün önce yapmıştım. Teker teker .exelerini ekliyorum oyunlarım. Az sonra tekrar paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sorununuz çözülecektir hocam.
osanpanc Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #97 ThrottleStop dedi: Muhtemelen sorununuz çözülecektir hocam. Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam GOW'a girdim ve %100 CPU Usage gördüm. Sanırım bir sorun oldu tekrar.
ThrottleStop dedi: Muhtemelen sorununuz çözülecektir hocam. Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam GOW'a girdim ve %100 CPU Usage gördüm. Sanırım bir sorun oldu tekrar.
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #98 osanpanc dedi: Ekledim hocam GOW'a girdim ve %100 CPU Usage gördüm. Sanırım bir sorun oldu tekrar. Genişletmek için tıkla... Nvida denetim masasındaki güç yönetim modunu kaldırıp tekrar deneyin windowsunki açı kalsın.
osanpanc dedi: Ekledim hocam GOW'a girdim ve %100 CPU Usage gördüm. Sanırım bir sorun oldu tekrar. Genişletmek için tıkla... Nvida denetim masasındaki güç yönetim modunu kaldırıp tekrar deneyin windowsunki açı kalsın.
osanpanc Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #99 ThrottleStop dedi: Nvida denetim masasındaki güç yönetim modunu kaldırıp tekrar deneyin windowsunki açı kalsın. Genişletmek için tıkla... Dün denediğimizde öyleydi hocam. Tekrar giriyorum belki bug olmuştur falan diye çünkü çok sağlam drop girdi 40'a 20'ye kadar düştü. osanpanc dedi: Dün denediğimizde öyleydi hocam. Tekrar giriyorum belki bug olmuştur falan diye çünkü çok sağlam drop girdi 40'a 20'ye kadar düştü. Genişletmek için tıkla... Yok yine 100'leri gördü maalesef kapatmam gerekecek o ayarı çünkü dehşet drop yiyorum.
ThrottleStop dedi: Nvida denetim masasındaki güç yönetim modunu kaldırıp tekrar deneyin windowsunki açı kalsın. Genişletmek için tıkla... Dün denediğimizde öyleydi hocam. Tekrar giriyorum belki bug olmuştur falan diye çünkü çok sağlam drop girdi 40'a 20'ye kadar düştü. osanpanc dedi: Dün denediğimizde öyleydi hocam. Tekrar giriyorum belki bug olmuştur falan diye çünkü çok sağlam drop girdi 40'a 20'ye kadar düştü. Genişletmek için tıkla... Yok yine 100'leri gördü maalesef kapatmam gerekecek o ayarı çünkü dehşet drop yiyorum.
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #100 Tamam hocam kaptıp deneyin.