3070 NVIDIA ayarları nasıl olmalı?

Dosya Ekleri

• gsync.PNG
    37,7 KB · Görüntüleme: 22
  • nvidia4.PNG
    136,2 KB · Görüntüleme: 18
  • nvidia5.PNG
    17,8 KB · Görüntüleme: 20
  • nvidia6.PNG
    17,3 KB · Görüntüleme: 23
  • nvidia7.PNG
    17,8 KB · Görüntüleme: 18
Doğru mu hocam ona göre tekrar oyuna gireyim. Monitörüm freesync olduğu için alttaki kutucuğu da işaretlemem gerekiyormuş diye araştırmıştım.
Doğru hocam ama program ayarlarından güç yönetim modunuda yaparmısınız az önceki mesajda anlattığım gibi.

Bu değil ama bunun zaten yüksek performansta kalması lazım yeni mi yaptınız? Bu güç yönetim modu çok önemli çünkü.

Eki Görüntüle 1899978
Benim dediğim buradaki.
Bunu yapmadım hocam yapayım hemen diğerini de 2 3 gün önce yapmıştım. Teker teker .exelerini ekliyorum oyunlarım. Az sonra tekrar paylaşırım.

Nvida denetim masasındaki güç yönetim modunu kaldırıp tekrar deneyin windowsunki açı kalsın.
Dün denediğimizde öyleydi hocam. Tekrar giriyorum belki bug olmuştur falan diye çünkü çok sağlam drop girdi 40'a 20'ye kadar düştü.

Dün denediğimizde öyleydi hocam. Tekrar giriyorum belki bug olmuştur falan diye çünkü çok sağlam drop girdi 40'a 20'ye kadar düştü.
Yok yine 100'leri gördü maalesef kapatmam gerekecek o ayarı çünkü dehşet drop yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…