3070 NVIDIA ayarları nasıl olmalı?

Sildim yenisini kurdum ama son menüsü beyaz geldi ve tıklanmıyordu yazılara. Ardından onu kapattım ve Nvidia denetim masasını açtığımda yine bir önceki sürüm 531.79 kurulu yazıyor.
Pcyi kapatıp yendiden başlatın hocam. birde windowsun otomatik driver güncelleme özelliğini kapatınız mı?

Hocam yabancı bir sitede okudum şimdi. RTX 3070 low fps adlı bir konuda. BIOS update sonrası çok daha stabil ve iyi FPS aldığını söylemiş bir kullanıcı.
Hocam ben sizin bios ve chipset güncellemelerinizi yaptığınızı zannediyordum hemen güncelleyin çok önemli.

anakartınızın kendi sistesinden güncelleyin.

Hocam ben sizin bios ve chipset güncellemelerinizi yaptığınızı zannediyordum hemen güncelleyin çok önemli.
Yok hocam benim sürümüm 2022 yılındaki sürüm BIOS'ta. Son güncellemesi geçen ay gelmiş dün baktım. BIOS update hiç yapmadım, biraz meşakkatli bir iş sanırım. Elektrik falan giderse sıkıntı olabiliyormuş.
Birde şu an ekran kartı ve işlemci kullanımı aşırı derecede canımı sıktı. Onları halledip öyle BIOS update atsam daha sağlıklı olacak gibi.

Yok hocam benim sürümüm 2022 yılındaki sürüm BIOS'ta. Son güncellemesi geçen ay gelmiş dün baktım. BIOS update hiç yapmadım, biraz meşakkatli bir iş sanırım. Elektrik falan giderse sıkıntı olabiliyormuş.
Hocam hayatta bazen risk almak gerekir hava bulutlu değil ve elektirik gitmeyeceğini düşünüyorsanız yapın gitsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı