3070 NVIDIA ayarları nasıl olmalı?

İlki High Ayarlar DLSS Kalite modu
İkinci Ultra Ayarlar DLSS kapalı
Sanki ilk haline göre daha iyi gibi hocam.
Hocam sizin sistemin değerleri şuan bomba gibi pc hocasının değerlerine bakarsanız anlarsınız.

İlki High Ayarlar DLSS Kalite modu
İkinci Ultra Ayarlar DLSS kapalı
Sanki ilk haline göre daha iyi gibi hocam.

Düzenleme: SS attığım yerden azıcık ileride tekrar FPS düşmesi yaşadım Sanırım kurtulamayacağım bundan. Fight varken 90 95'lerde seyrediyordu. Buraya geldiğimde 69'lara indi.

Hocam sizin sistemin değerleri şu an bomba gibi PC hocasının değerlerine bakarsanız anlarsınız.

Keşke bir 10 dakika kalsaydı hocam öyle Monitör 170Hz olduğu için bu değerlerde dehşet göz yoruyor ve kasıyor hissi veriyor.

Dosya Ekleri

• gowfps5.PNG
    227,2 KB · Görüntüleme: 36
rtss ile sabit bir fps sabitleyin hocam

Framerate limit ile sabitleyeceksiniz ben 100 yaptım.

siz istediğiniz bir değeri yapabilirsiniz.

Hocam birde aldığınız değerler normal belki sizin gözünüzü rahtsız ediyordur yani sisteminizde bir problem yok merak etmeyin.

Tamamdır hocam. Tüm yardımlarınız ve emeğiniz çok teşekkür ederim. Araştırmalarınız için de elinize, emeğinize sağlık.

Ne demek hocam her zaman başka sorununuz olursa konuya beni etiketleyebilirsiniz zaten sadece ben değil forumdaki arkadaşlarda yarım edecektir iyi oyunlar.

Hocam son bir şey söylemeden edemeyeceğim bu video ile oyunlarınızın dlss sürümünü güncel tutun görüntü daha güzel olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linkten adamın söylediği şekilde indirin.

Birde hocam oyun oynarken bir sıkıntı yoksa msı afterburner a odaklanmayın takıntı haline gelir tecrübe ettim.

Son düzenleme:
Hocam az önce Cyberpunka girdim ve kaldırıp atacağım şimdi pcyi. Akıcılık 0 60 70 zor alıyorum resmen oyunda. Gerçekten çok sinirimi bozmaya başladı.

Hocam cyberpunk optimizasyonu bozuk bir oyun 4090 bile ultra ayarlar artı rt on dlss off 30 fps alıyor.

Birde hocam oyunlarda ultra ayar takıntınız olmasın aşağıya bıraktığım videoya bakıp anlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

takmayın kafaya.

Hocam benim kasam çok büyük bir kasa değil ekran kartının hemen 3 4 mm üstünde soğutucum başlıyor. Bu herhangi bir sıkıntı yapıyor olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 16917927673753232752445814914489.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…