3070 NVIDIA ayarları nasıl olmalı?

Maalesef yine aynı. %0.1 FPS 54 aslında öyle drop yapacak bir değer gibide durmuyor anladığım kadarıyla. Son çözüm olarak kaldırıp kurmayı deneyeceğim. Kaldırınca komple görüntü gitmez değil mi? İlk defa yapacağım bilgim yokta.
Hocam rehberdeki adımları dikkatlice uygularsanız sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

ama önceden 528.49 sürücüsünü bilgisayarınıza indirin.

Hocam rehberdeki adımları dikkatlice uygularsanız sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Eskisini kaldırdıktan sonra setup'ı açacağım. Şimdilik sadece indirdim doğru değil mi?
Birde hocam Nvidia denetim masasını da silecek değil mi?

evet hocam doğru.

Maalesef yine aynı. %0.1 FPS 54 aslında öyle drop yapacak bir değer gibide durmuyor anladığım kadarıyla. Son çözüm olarak kaldırıp kurmayı deneyeceğim. Kaldırınca komple görüntü gitmez değil mi? İlk defa yapacağım bilgim yokta.
Hocam eğer kasmıyor hissediyorsanız gerisi önemli değil😀

Hocam değerler benzer xmp açtıktan sonra baya bir düzelmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam değerler benzer xmp açtıktan sonra baya bir düzelmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hocam bu arkadaşın fps değerleri benimkine oldukça yakın. O zaman PCHocasının bugün topladığı sistem nasıl 2k 120 fpsleri verebiliyor onu çözmüş değilim. Hemen hemen aynı sistem acaba bir hile hurda mı var?

Hallettim hocam. Denetim masası 528.49 oldu. Experience'a gelen güncellemeleri yapmıyoruz değil mi? Bu sürümde kalacak hep anladığım kadarıyla.

sorun yok ise windows güncellemeleri dışında güncelleme yapmanızı tavsiye etmem.
Ne demişler çalışıyorsa elleme. Pc hocası dlss performans modunda test etmiş hocam sizin dlss açık mı çünkü pc hocası dlss kapttıktan sonra fpsi 80 ile 100 arası gidip geliyor.

Hallettim hocam. Denetim masası 528.49 oldu. Experience'a gelen güncellemeleri yapmıyoruz değil mi? Bu sürümde kalacak hep anladığım kadarıyla.
Hocam şuanki sürücü ile fps deerlerinizi atarmısınız?

sorun yok ise windows güncellemeleri dışında güncelleme yapmanızı tavsiye etmem.
Ne demişler çalışıyorsa elleme. Pc hocası dlss performans modunda test etmiş hocam sizin dlss açık mı çünkü pc hocası dlss kapttıktan sonra fpsi 80 ile 100 arası gidip geliyor.

Hocam şuanki sürücü ile fps deerlerinizi atarmısınız?
DLSS'ten çok verim almıyor gibi geldiğinden kapalı oynuyorum. Açtığımda da düşen yerlerde yine düşüyor. Üstüne kalite modunda olmasına rağmen hissettirdi bana farkını ondan tercih etmedim. Şimdi yüksek grafiklere aldım DLSS kalite modunu aktifleştirdim 150 fpslere kadar çıktı. Ama Ultrada DLSS olmadan yine droplar var.

DLSS'ten çok verim almıyor gibi geldiğinden kapalı oynuyorum. Açtığımda da düşen yerlerde yine düşüyor. Üstüne kalite modunda olmasına rağmen hissettirdi bana farkını ondan tercih etmedim. Şimdi yüksek grafiklere aldım DLSS kalite modunu aktifleştirdim 150 fpslere kadar çıktı. Ama Ultrada DLSS olmadan yine droplar var.
low 1 ile 0.1 fps değerleri iyi ise sıkıntı yoktur hocam.

İlki High Ayarlar DLSS Kalite modu
İkinci Ultra Ayarlar DLSS kapalı
Sanki ilk haline göre daha iyi gibi hocam.

Dosya Ekleri

• gowfps3.PNG
    gowfps3.PNG
    289,7 KB · Görüntüleme: 33
  • gowfps4.PNG
    gowfps4.PNG
    276,1 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı