Baştan başlayarak cevaplayayım:
CPU yiyen bir uygulama bırakmıyorum oyunlara girerken. Spotify falan da sadece LoL tarzı oyunlara girerken açıyorum. Onun harici PC henüz 1 haftalık falan. İnternetten herhangi bir crackli oyun falan da kurmadım. Hepsini orjinal kullanıyorum. Sanal bellek SSD'deymiş kontrol ettim.
SSD:
WD Green SN350 1TB Gen3 x4 3200MB Okuma / 2500MB Yazma M.2 SSD'im bu. Dediğim gibi 1 haftadır kullanıyorum daha hepsi 0.
Windowed Borderless ve Fullscreen oynuyorum. Windowed oynadığım bir oyun yok. Monitörümde çift değil MSI G2412 170 hz 1ms kullanıyorum sadece.
Kontrol panel ayarlarına dokunmadım ama bana garip geldi onları paylaşayım sizinle değiştirmem gereken ayar var ise değiştireyim sizin tavsiyenizle (önceliğim görüntünün çok düşmeden şu droplardan kurtulmak)
Hocam video kaydı alamadım ama derdimi anlatacak şekilde SS'ler aldım. Normal üst katlı bir binadan aşağı şehre indim. Duruyorum bir sıkıntı yok çok fazla 80 85 arası koşmaya başlayınca tak diye 65 70'lere düşüyor hani 15 20 FPS kaybı normal değil. Anladığım kadarıyla da darboğaz net bir şekilde var Cyberpunk'ta. %79 GPU %84 CPU kullanımı gördüm ve SS'ledim.
Son olarak sürücüyü DDU ile kaldırıp dediğiniz sürümü kurduktan sonra otomatik yaptığı ayarları atıyorum. Benim burda önceden yaptığım GSYNC ayarı var onun harici dokunmadım. Geri yükleye basınca da komple farklı bir ayara çeviriyor.