3070 sıcaklığı normal mi?

qqqxppp

Decapat
Merhaba, arkadaşlar geçenlerde yeni bir PC topladım, Mafia definitve ve Hellblade oyununa girince oyun çok yüksek ayarlarda ekran kartı sıcaklıgı 73 derecelerde, işlemci 65-66 gibi değerlere çıkıyor bu normal midir? Yüksek gibi geldi bana.

Ekran kartı: Gigabyte GeForce RTX3070 GAMING OC.
İşlemci: Ryzen 5600X (stok fan)

Çok ama çok iyi değerler. Böylesine güçlü bir ekran kartının böylesine düşük değerler alması çok başarılı. İşlemcinizin de değerleri gayet düşük. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın :).
Teşekkür ederim.
Gigabyte 3070’in hangi modeli? Ayrıca kasanız nedir? Değerler gayet iyi gözüküyor.
Merhaba , gigabeyte geforce rtx3070 gaming oc gddr6 256 bit , corsair icue 220t siyah kasa , sinerjiden hazır sistemlerden bir iki parça oynarak aldım
Ben 80 derece OC'li ekran kartıyla en düşük ayarlarda Minecraft oynamıştım. Kasanın hiçbir kapağı takılı değildi ve ekran kartı üzerine buzlukta soğuttuğum su torbasını da koyuyordum. Yani böyle bir güçle senin bu ısılara çıkman gayet normal.
:) bir an 73 dereceleri görünce endişelendim, ama maximum 73 derece yukarıdan cıkmıyor
Ben 80 derece OC'li ekran kartıyla en düşük ayarlarda Minecraft oynamıştım. Kasanın hiçbir kapağı takılı değildi ve ekran kartı üzerine buzlukta soğuttuğum su torbasını da koyuyordum. Yani böyle bir güçle senin bu ısılara çıkman gayet normal.
:) bir an 73 dereceleri görünce endişelendim, ama maximum 73 derece yukarıdan cıkmıyor
Değerler beni Gigabyte'a göre şaşırttı. Hangi model? Ve ekran kartı fanları % kaçta çalışıyor?
Merhaba 2203 rpm galiba, oyun içi ekan görüntüsü yükledim

Dosya Ekleri

• xxxx.jpg
    xxxx.jpg
    383,8 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı