3070 sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan SirC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 784

SirC

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır yeni bir sistem toplamak istiyorum malum fiyatlardan dolayı hep erteledim.
Kasım ayında 20 bin civarı 3070 sistem alacaktım bekledim ve fiyatlar uçtu.
Şimdi fiyatlar düşmeye başladı daha da düşer mi bilmiyorum ama şöyle bir sistem buldum:
Birkaç değişiklik yaptım anakart ve SSD de 22 bin TL civarına denk geliyor. Sizce fırsat bu fırsat alınmalı mı yoksa yazın fiyatların düşmesini ve yeni serinin(Ryzen7000 RTX 4000) gelmesini mi beklemeliyim?

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır yeni bir sistem toplamak istiyorum malum fiyatlardan dolayı hep erteledim.
Şimdi fiyatlar düşmeye başladı daha da düşer mi bilmiyorum ama şöyle bir sistem buldum:
Birkaç değişiklik yaptım anakart ve SSD de 22 bin TL civarına denk geliyor. Sizce fırsat bu fırsat alınmalı mı yoksa yazın fiyatların düşmesini ve yeni serinin(Ryzen7000 RTX 4000) gelmesini mi beklemeliyim?
Al geç çok ucuz. Stok bitmesin.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• 2022-04-21 (2).png
    2022-04-21 (2).png
    101,9 KB · Görüntüleme: 49
Al geç çok ucuz. Stok bitmesin.

Bana çok ucuz gelmedi. 3070 13K seviyesine sık iniyor, ki 13,5'ya 3070 Ti gördük yeni. 5600 bildiğimiz 5600 ederi 3K'dır. RAM'ler iyi eyvallah 1K ona ekleyelim. Kalan parçalar vasat, milyon yıllık B450, bel bağlanmayacak SSD, ortalama kasa.

20K'yı tam nereye veriyoruz anlayamadım bu kasada. Özelleştirme yapılarak 22K'ya çıkmak bana f/p olarak iyi gelmedi. 3070 bu kart, 3070 Ti veya RX 6800 olsa güzel indirim olurdu.

Fiyatı normal ama öyle aman aman ucuzluk yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı