3070 Sistemdeki internet yavaşlığı ve kasmalar

Fyffnuft

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1.5 - 2 ay önce bilgisayarımda olan saçma sorunlar ile ilgili bir konu daha açmıştım, ilgilenen insanlar oldu bana test yollamamı istediler fakat testleri yolladıktan sonra geri dönüş yapan olmadı o yüzden sorunlarımla ilgili yeni bir konu açmaya karar verdim ama bu sefer bütün yazıları baştan yazmayacağım direkt o konunun linkini bırakacağım, ayrıca 1 - 2 yeni sorun ile karşılaştım Call of Duty MW2 için 30GB'lik bir güncelleme gelmişti bende güncellemek istedim güncellemeyi başlattım başlarda pek sorun yok gibiydi ancak güncellemenin sonlarına doğru saçma bir şekilde indirme hızı düştü neden olduğunu bulamadım bu yüzden Battle. Neti yeniden başlattım geçmedi tekrar yeniden başlattım yine geçmedi bende bu sefer PC'yi yeniden başlatmaya karar verdim fakat şöyle bir sorun vardı indirmenin sonlarına doğru depolama alanımda 76 GB yer kaldığı gözüküyordu fakat PC'yi yeniden başlattıktan sonra hem internetin yavaş olma sorunu geçmişti hem de diskimdeki boş alan 116 GB'ye çıkmıştı.

Not: Önceki konunun linkini buraya bırakıyorum orada bilgisayarımla ilgili bütün hatalar var tekrar kopyala yapıştır yapmamak için böyle yapıyorum.
============================================================================================================
============================================================================================================

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı