3070 Ti 12.000TL'ye alınır mı?

Pek anlamadım ama pahalı. Bahsettiğimiz modelin soğutması aşırı iyi değil diye biliyorum. Amazon Türkiye'den (Almanya'dan gönderilen) 3070Ti bakın. 10.000 civarına Suprim, 9400 civarına TUF modelini alabilirsin.
Kasayı 4000D Airflow öneririm. Artan parayla istediğin fanlardan alıp monte edersin. Cougar'dan çok daha şık bir kasa, kendim de kullanıyorum.

Kasayı sığmaz diye mi değiştireceksiniz?
Aynen öyle.
Maalesef, ayrı konu açarsanız yardımcı olurlar.
Teşekkür ederim, bu arada taksit seçeneği olmadığı için attığın ürünü tercih edemiyorum.
Çok sağ olun, inceleyeceğim.

Dostum ekran kartı ile ilgili belki piyasa üretimden dolayı biraz rahatlayabilir ama normal piyasa kolay kolay düzelmez.

Dostum ekran kartı ile ilgili belki piyasa üretimden dolayı biraz rahatlayabilir ama normal piyasa kolay kolay düzelmez.
Yarın alacağım gibi gözüküyor, 15.000TL'yi sadece ekran kartı,kasa ve psu için gözden çıkarmak vicdanımı yakıyor.

Yarın alacağım gibi gözüküyor, 15.000TL'yi sadece ekran kartı,kasa ve psu için gözden çıkarmak vicdanımı yakıyor.
PSU olarak Corsair RM 850X, TX 750M alınabilir. Kasa olarak 4000D/5000D Airflow alınabilir. Ekran kartı olarak Amazon.com.tr'den TUF 3070Ti alınabilir. Sonuçta size 12.000 civarına mâl olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…