3070 Ti 12.000TL'ye alınır mı?

Pek anlamadım ama pahalı. Bahsettiğimiz modelin soğutması aşırı iyi değil diye biliyorum. Amazon Türkiye'den (Almanya'dan gönderilen) 3070Ti bakın. 10.000 civarına Suprim, 9400 civarına TUF modelini alabilirsin.
Kasayı 4000D Airflow öneririm. Artan parayla istediğin fanlardan alıp monte edersin. Cougar'dan çok daha şık bir kasa, kendim de kullanıyorum.

Kasayı sığmaz diye mi değiştireceksiniz?
Aynen öyle.
Maalesef, ayrı konu açarsanız yardımcı olurlar.
Teşekkür ederim, bu arada taksit seçeneği olmadığı için attığın ürünü tercih edemiyorum.
Pek anlamadım ama pahalı. Bahsettiğimiz modelin soğutması aşırı iyi değil diye biliyorum. Amazon Türkiye'den (Almanya'dan gönderilen) 3070Ti bakın. 10.000 civarına Suprim, 9400 civarına TUF modelini alabilirsin.
Kasayı 4000D Airflow öneririm. Artan parayla istediğin fanlardan alıp monte edersin. Cougar'dan çok daha şık bir kasa, kendim de kullanıyorum.
Çok sağ olun, inceleyeceğim.

Efendim selamlar. 3070 Ti MSI Gaming X Trio alma şansım var, ücreti 12.000 ve sıfır ürün.
Bunu alacak olursam eğer halihazırda almış ve 7 aydır "elbet piyasa düzelir" diyerek beklettiğim ürünlerden bazılarını geri dönüştürmek zorunda kalacağım.

Bu noktada sizden öğrenmek istediklerim şunlar;

1) Ekran kartının fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

2) Sistem özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz, yetersiz gördükleriniz neler?

3) Yetersiz gördüklerinizi ne ile değiştirmemi tavsiye edersiniz?

4) 3070 Ti & 5600X darboğaz yapacak mıdır? Yapmayacağı bir monitör önerisi.

Sistem:
Kasa: MSI Mag Forge 100R (Cougar panzer Max ile değiştirilecek büyük ihtimalle)
RAM: BALLISTIX 2x8 16GB 3200MHz
SSD: Samsung SATA 870 EVO
Anakart: Msi Mpg B550 Gaming Edge Wifi
PSU: XPG Pylon PYLON650B-BKCEU 650W
CPU: AMD Ryzen 5 5600X

Not: Bütçemi zaten 3070 Ti alarak aşmaktayım ve değiştireceğim ürünleri bile içim yana yana değiştireceğim, 3070 Ti alırken mentalitem "alırken iyisini alayım uzun süre götürsün" olacak bu yüzden lütfen sistemi üst segment sayarak fiyat dengesi olmayan ürünler önermeyin.
Dostum ekran kartı ile ilgili belki piyasa üretimden dolayı biraz rahatlayabilir ama normal piyasa kolay kolay düzelmez.

Yarın alacağım gibi gözüküyor, 15.000TL'yi sadece ekran kartı,kasa ve psu için gözden çıkarmak vicdanımı yakıyor.
PSU olarak Corsair RM 850X, TX 750M alınabilir. Kasa olarak 4000D/5000D Airflow alınabilir. Ekran kartı olarak Amazon.com.tr'den TUF 3070Ti alınabilir. Sonuçta size 12.000 civarına mâl olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı