3070 Ti - 5600 sistemde darboğaz var mı?

veranati0n

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 550W Corsair PSU kullanıyorum. 5600 işlemcim ve 3070 Ti ekran kartım var.
MSI Afterburn değerlerim şu şekildedir. Fakat sağ üstte oyun göstergesinde CPU kullanımı, GPU kullanımından fazla gözüküyor bu da kafamın karışmasına sebep oldu. Sizce sistemde darboğaz var mı?

1706739776997.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ üstteki kullanım göstergesi değil gecikme göstergesi de biraz sallamasyon değer veriyor gibi. Afterburner'a bakınca hiçbir problem gözükmüyor. Zaten o ikili darboğaz yapacak bir ikili değil.

Merhaba arkadaşlar. 550W Corsair PSU kullanıyorum. 5600 işlemcim ve 3070 Ti ekran kartım var.
MSI Afterburn değerlerim şu şekildedir. Fakat sağ üstte oyun göstergesinde CPU kullanımı, GPU kullanımından fazla gözüküyor bu da kafamın karışmasına sebep oldu. Sizce sistemde darboğaz var mı?

Eki Görüntüle 2103849
1080p'de oynuyorsan yapar fakat oyundan oyuna değişir ama hissetmezsin.

Eki Görüntüle 2103849

CPU kullanımı GPU kullanımından fazla gözükmüyor hocam? Gayet olması gerektiği şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı