3070 Ti 80 derece oluyor

LargeS

Centipat
Daha fazla  
3070 Ti Palit kullanıyorum kışın sonuna doğru aldım almadan önce FurMark testi falan yaptım değerleri 75 derece civarındaydı MX-4 ile temizliğini yapıyorum. Performansında bir sorun yaşamıyorum fakat hava sıcaklığı şu an 34 35 derece Osmaniye de yaşıyorum sıcaklık değeri 80e kadar dayandı akvaryum kasa kullanıyorum hava akışı gayet güzel macunu mu değiştirsem iyi olur yoksa direk satışa mı koyup ASUS modellerine mi geçmeliyim tavsiyede bulunur musunuz? Kart değiştirme taraftarı değilim fakat mecbur kalırsam düşünmem gerekecek.

Yapabileceğin bir şey yok en optimal şekilde zaten. Kasa warcry sanırım ahım şahım bir şey bekleme zaten. Hatta bence gayet iyi dereceler bu kasa için.
Ama kasa camı açıkken de denedım bu değer yine 80 oluyordu

Yapabileceğin bir şey yok en optimal şekilde zaten. Kasa warcry sanırım ahım şahım bir şey bekleme zaten. Hatta bence gayet iyi dereceler bu kasa için.
Bu hava şartlarında 80 derece tam yükte normal ise sıkıntı yok ben anormal durum var mı diye sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…