Palit GT 630 boşta 80 derece

Harclıkların ile bir macun alıp önüne koy direkt 😀yapmasını beklersen ohooo.

Ya onu demiyorum, kendi param ile ekran kartı alacağım diyorum hayır diyor. Ekran kartına özel macun var mı yoksa tüm macunlar sürülüyor mu gidip kendim alacağım ve kendim süreceğim.
Oha 80 ne benimki ASUS GT 630 2 GB overclock yapılı. Soğutucu (kendi fanıyla sadece OC yaptım) yok boşta 40 yükte Max 75 oldu.
Macun sürülmemiş ama.

Ya onu demiyorum, kendi param ile ekran kartı alacağım diyorum hayır diyor. Ekran kartına özel macun var mı yoksa tüm macunlar sürülüyor mu gidip kendim alacağım ve kendim süreceğim.

Babalar öyledir maalesef. 25 yaşındayım monitör alacağım(kendi maaşımla).baktığım modellerden hep düşüğünü sunuyor buna baksan bunu alsan hem daha ucuz gibisinden😀
Ev geçindirmenin zorluğunu daha tecrübe edemediğimizden kaynaklı olabilir. Senin kendi paransa forumdan araştırıp iyi güzel fp bir ekran kartını al. Aldım baba de. Alabilir miyim? Dersen işin yaş.

Babalar öyledir maalesef. 25 yaşındayım monitör alacağım(kendi maaşımla).baktığım modellerden hep düşüğünü sunuyor buna baksan bunu alsan hem daha ucuz gibisinden😀
Ev geçindirmenin zorluğunu daha tecrübe edemediğimizden kaynaklı olabilir. Senin kendi paransa forumdan araştırıp iyi güzel fp bir ekran kartını al. Aldım baba de. Alabilir miyim? Dersen işin yaş.
Hava yağmurluydu zor buldum termal macun. Everest TM-20 2g Gold Termal Macun - Segment Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı