3070 Ti 84 dereceye çıkıyor

@kreb7 ben AMD veya NVIDIA bilmem performans bilirim ben sana 7900XT Ti veya 7900XTX 4080 karşısında önermem ama 4070 Ti çok daha kötü onlara göre sizin kararınız fanboyluk falan da yaptığım yok
"çok daha kötü" değil işte yanlış bilgi. çok daha kötü dersen fanboy oluyorsun. %20lik "4K"da fark ediyor. oda çok değil.

İstediğini tabii alabilirsin bzimki tamamen tavsiye bende hep NVIDIA kullandım şu anda 3070 kullanıyorum ama bir sonraki kartım 4080'lere çıkmazsam tabii ki AMD olacak ki bugün 6800XT dediğimiz kart kaç senelik yeni çıkan 4070 Ti'ye kafa tutuyor ben performansa bakarım

@kreb7 evet çok daha kötü 4070 Ti üst düzey bir ekran kartı değil

@kreb7 konuyu açan sizsiniz madem bu kadar biliyorsunuz neden soruyorsunuz ne yapalım yalan mı söyleyelim

Baştan söyleyin AMD istemiyorum hatalardan korkuyorum önermeyiz ancak o fiyata 4080 var. Ama konuşma tarzınız çok yanlış

@kreb7 evet çok daha kötü 4070 Ti üst düzey bir ekran kartı değil

@kreb7 konuyu açan sizsiniz madem bu kadar biliyorsunuz neden soruyorsunuz ne yapalım yalan mı söyleyelim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
gir bak 10 oyunda karşılaştırmışlar. Hala çok daha kötü demen cidden çok komik ve anlamsız olduğunun kanıtı videoda mevcut iyi günler.

konuyu açan benim 4070 ti için fikir soruyorum zaten ? yaklaşımınız yanlış baş konuşmalara dönüp bakabilirsiniz. Üslubunuz özellikle baya yanlış

@kreb7 bu arada hiç fark yokmuş bir dahakine söyleyin millete 7900xt yerine 4070 öneririz teşekkürler

@kreb7 ben buna bakmam oc değerleri veya bazı şeyler farklı olabilir
bak "OC" bile yapmayacağım o sebeple beni ilgilendirmiyor? tabi bakmazsınız çünkü normal şartlarda "ÇOK DAHA KÖTÜ" bir ekran kartı olmadığını görüp aslında verdiğiniz fikrin benim açımdan önemsiz olduğunu görürsünüz.

@kreb7 4070 Ti almanız iyi olmaz dedim ne diyelim 4070 Ti olmaz desek ne yapacaktınız

@kreb7 undervolt yapılmış olabilir

@kreb7 bu arada hiç fark yokmuş bir dahakine söyleyin millete 7900xt yerine 4070 öneririz teşekkürler
ben önermem amd öneren sensin tabi ki fark yok. ona göre kıyaslarsın bundan sonra

@kreb7 4070 Ti almanız iyi olmaz dedim ne diyelim 4070 Ti olmaz desek ne yapacaktınız

@kreb7 undervolt yapılmış olabilir
4070 ti olmaz der isen nedeni ile açıklarsın mesela darboğaz yapar ya da 2k oynamayacaksan gereksiz masraf vb değil mi??? direkt al amd bu daha iyi neden 4070ti alıyorsun? gibi bir yaklaşım sergilemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…