3070 Ti i7 12700K sistem için anakart tavsiyesi

Bütçe
3000-6000
Uyumlular, Gaming X Trio daha iyi olur Ventus 3X'ten.

6800 XT de bakabilirsiniz, 3070 Ti'dan daha güçlü kas gücü olarak.

3070 ti trio yerine 6800 xt mi tavsiye edersiniz. kas gücü dediğiniz ne oluyor. 16 gb olması mı farkı.

3070 Ti Trio yerine 6800 XT mi tavsiye edersiniz. Kas gücü dediğiniz ne oluyor. 16 GB olması mı farkı.

Kas gücü dediğim şey herhangi bir performans arttırıcı ayar, DLSS veya FSR gibi, aktif değilken kartın verdiği saf performans. Bu bakımdan da 6800 XT daha iyi.

Hayır hocam saf (RTX'siz DLSS, FSR'siz) performansı çok daha iyi.

Kas gücü dediğim şey herhangi bir performans arttırıcı ayar, DLSS veya FSR gibi, aktif değilken kartın verdiği saf performans. Bu bakımdan da 6800 XT daha iyi.

RTX teknolojisi var mı 6800 XT de. Artsı eksisi nedir 6800'ün 3070 Ti'ye göre. FPS daha mı yüksek alırız 6800 XT de.

RTX teknolojisi var mı 6800 XT de. Artsı eksisi nedir 6800'ün 3070 Ti'ye göre. FPS daha mı yüksek alırız 6800 XT de.

Var hocam , evet hocam daha yüksek FPS alırsınız.

RTX teknolojisi var mı 6800 XT'de? Artsı eksisi nedir 6800'ün 3070 Ti'ye göre? FPS daha mı yüksek alırız 6800 XT de?

RT performansı 6800 XT'de daha düşük, ancak kas gücü olarak 6800 XT daha fazla FPS veriyor.

Var hocam, evet hocam daha yüksek FPS alırsınız.

Teşekkürler yardım için. Bunları bir alayım diğer parçalar için rahatsız ederim sizi tekrar.

i7 12700K.
+
+

Bu üçünü alıyorum sıkıntı yok değil mi uyum konusunda.@messinicocugu @Sir Benjamin darboğaz falan o tarz şeyler olur mu? Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama. Diğer parçalar RAM SSD PSU soğutma falan etkili midir?
AMD Radeon kartlardan uzak dur dert tasa sahibi olursun kararını vermişsin zaten 3070 Ti'dan şaşma.

Sebebi nedir ne gibi problemleri var diğerine göre. Bir ton para vereceğiz kronik sorunları varsa almayalım.

Teşekkürler yardım için. Bunları bir alayım diğer parçalar için rahatsız ederim sizi tekrar.

i7 12700K.
+
+

Bu üçünü alıyorum sıkıntı yok değil mi uyum konusunda.@messinicocugu @Sir Benjamin darboğaz falan o tarz şeyler olur mu? Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama. Diğer parçalar RAM SSD PSU soğutma falan etkili midir?

Uyumlu darboğaz olmaz çok rahat besler.

@Hastiger

Darboğaz olmaz, sistem uyumlu. Diğer parçalar neydi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı