3070 Ti mı? 4060 mı?

FSR3 var artık fg DLSS 3.5 cart curt.

Çok çamur şu an FSR 3
Üstelik RTX kartlara DLSS3.5 geliyorken RTX'li kartların DLSS yerine FSR kullanması çok saçma.

İşte bende ondan bahsediyorum. 3070 Ti frs3 ile 4060 DLSS 3 farkını eşitler gibime geliyor.

DLSS 3.5 gelecek 3070 Ti dahil bütün RTX kartlara.
Frame generation yok bir tek.

Çok çamur şu an FSR 3
Üstelik RTX kartlara DLSS3.5 geliyorken RTX'li kartların DLSS yerine FSR kullanması çok saçma.

DLSS 3.5 gelecek 3070 Ti dahil bütün RTX kartlara.
Frame generation yok bir tek.
3000 serisine gelmeyecek diye görmüştüm fakat dlss mi fg mi bilmiyorum.

Laptop önerisi mi istiyorsun? Bütçe belirtirseniz yardımcı olurum.

35k arası fazla artamam mesela 40k gibi fiyatlara çünkü geçen gün aldığım 46klık PC'yi iptal ettirdim pahalı kaçtı diye. Onun yerine Acer'in 3070 Ti laptopunu gördüm 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD'li daha mantıklı geldi.

Frame generation 4000 serisindeki ayrıyeten anakarta eklenmiş bir özellik diye biliyorum DLSS 3.5 gelecek bütün RTX kartlara.

O zaman 3070 Ti bana daha mantıklı geliyor zaten makine mühendisliği için almak istiyorum ayrıyeten oyun vs için alacağım.

@Bestty hocam da öneri yapacaktır. @Muhammet1967 artık 4000 serisi bir laptopa bakmanı tavsiye ederim. Net bir model bulamadım birçoğu zam yemiş. HP Victus 16 lıra bak Ryzen olanları daha iyi olur. @403976 hocam da kısıtlamasız bir laptop önerecektir😅

@Bestty hocam da öneri yapacaktır. @Muhammet1967 artık 4000 serisi bir laptopa bakmanı tavsiye ederim. Net bir model bulamadım birçoğu zam yemiş. HP Victus 16 lıra bak Ryzen olanları daha iyi olur. @403976 hocam da kısıtlamasız bir laptop önerecektir😅
Bütçe düştü onun yerine daha düşük laptop düşünüyorum bunun gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı