83 iyi bir değer değil. 77-78 iyi değerler. Kartta O.C var mı? Eğer yoksa muhtemelen termal macunu fabrika çıkışlı kötü sürülmüş olabilir. Garantisi varsa garantiye yollayın.
Fabrika çıkışlı termal macunun kötü sürülme olayını ilk defa duyuyorum. Sonuçta bu adamlar detaylı testlerden geçiriyolar. Havanın sıcaklığıda buna örnek olabilir.
Büyük ihtimalle kasa da ufak bir model. Hayır bu durumlarda sistemin tabanını (RAM ve iyi bir kasa dahil) tamamen hazırlamadan tüm bütçeyi ekran kartına basmak pek iyi olmuyor. 3070 Ti ile 3060 performansı alıyorsun verdiğin fazladan para havaya gidiyor.
Fabrika çıkışlı termal macunun kötü sürülme olayını ilk defa duyuyorum. Sonuçta bu adamlar detaylı testlerden geçirıyorlar. Havanın sıcaklığıda buna örnek olabilir.
Büyük ihtimalle kasa da ufak bir model. Hayır bu durumlarda sistemin tabanını (RAM ve iyi bir kasa dahil) tamamen hazırlamadan tüm bütçeyi ekran kartına basmak pek iyi olmuyor. 3070 Ti ile 3060 performansı alıyorsun verdiğin fazladan para havaya gidiyor.
Kardeşim kötü olan ne sistemde anlam veremediğim ? Suan tek kötü yanı 8 GB RAM olması sıvı soğutmasına kadar her şey var kasa küçük vs olması 30 derece fark ettirecek değil yanlış anlama beni nvidia ekran kartları ısı sorununa karşı gelmesiyle ünlü zaten