3070 Ti oyunlarda çok ısınıyor

83 iyi bir değer değil. 77-78 iyi değerler. Kartta O.C var mı? Eğer yoksa muhtemelen termal macunu fabrika çıkışlı kötü sürülmüş olabilir. Garantisi varsa garantiye yollayın.

Fabrika çıkışlı termal macunun kötü sürülme olayını ilk defa duyuyorum. Sonuçta bu adamlar detaylı testlerden geçiriyolar. Havanın sıcaklığıda buna örnek olabilir.

Kart değiştirmiş hocam. Bütçesi olmayabilir.

Büyük ihtimalle kasa da ufak bir model. Hayır bu durumlarda sistemin tabanını (RAM ve iyi bir kasa dahil) tamamen hazırlamadan tüm bütçeyi ekran kartına basmak pek iyi olmuyor. 3070 Ti ile 3060 performansı alıyorsun verdiğin fazladan para havaya gidiyor.

Fabrika çıkışlı termal macunun kötü sürülme olayını ilk defa duyuyorum. Sonuçta bu adamlar detaylı testlerden geçirıyorlar. Havanın sıcaklığıda buna örnek olabilir.

Fabrika çıkışlı kötü olabiliyor. Mesela Aorus RX 570 model kartım 83 dereceyi görüyordu sonra kendim termal macunları yeniledim şu an 75'i geçmiyor.

Öncelikle iyi günler dilerim grafik kartınız ikinci el mi?

Hayır daha alalı 1 gün oldu şaka gibi 😊
Kasanın modeli nedir? Sıvı soğutmayı işlemciye takıyorsun, ekran kartını soğutmaz. Bir de neden 3070 Ti sistemi 8 GB RAM ile kullanıyorsun?

Önceden yetiyordu ama şu an yetmiyor 8 GB daha aldım yolda geliyor ama bu değerleri 8 GB RAM de gördüğüm için 8 GB RAM yazdım.

Güzel, kasa marka ve modeli nedir?

Afterburner üzerinden fanları manuel olarak ayarla. O derecelerde fazla kullanmamaya çalış.
O nasıl oluyor
Büyük ihtimalle kasa da ufak bir model. Hayır bu durumlarda sistemin tabanını (RAM ve iyi bir kasa dahil) tamamen hazırlamadan tüm bütçeyi ekran kartına basmak pek iyi olmuyor. 3070 Ti ile 3060 performansı alıyorsun verdiğin fazladan para havaya gidiyor.
Kardeşim kötü olan ne sistemde anlam veremediğim ? Suan tek kötü yanı 8 GB RAM olması sıvı soğutmasına kadar her şey var kasa küçük vs olması 30 derece fark ettirecek değil yanlış anlama beni nvidia ekran kartları ısı sorununa karşı gelmesiyle ünlü zaten

Dosya Ekleri

• fab.jpg
    fab.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 76

Technopat Haberler

Geri
Yukarı