3070 Ti satış tarihi ne zaman?

Bütçe
6500

Yanlış biliyorsunuz hocam. Kartın fiyatı 600 dolar vergilerle birlikte 6500 TL. 6500 TL olan model Founders Edition modeli o da Türkiye'de bulunmuyor. Yani NVIDIA Türkiye'nin verdiği fiyatın üstüne ekstra bir ücret sadece satan yan firmalardan gelir. Zaten Founders Edition olmadığı için Custom modeller satılacak. En iyi ihtimalle de ilk ve en ucuz modelinin fiyatı 10k olur o da 1 2 dakika içinde tüketilir.

Türkiye çıkış fiyatı 6500TL olarak açıklandığı için öyle yazdım.

Yurtdışından aldığını varsaydım zaten, Türkiye'de bulması imkansız.
Türkiye çıkış fiyatı 6500TL olarak açıklandığı için öyle yazdım.
3090'da 14 bin diye açıklanıp 22 bine çıktı, Türkiye burası hiçbir şeye güvenmeyeceksin.

Türkiye'de kart bulmak yurt dışına göre daha da kolay. Yurt dışında kart satan neredeyse kimse yok en azından bizde var. Araba fiyatında olduğunu varsaymazsak eğer.
Türkiyede kart bulmanın kolay olmasının sebebi fiyatlar çünkü kimse alamıyor. Yurtdışında 500 dolarlık kart 1200 dolara satılıyor ebay'de vs ve onların para birimine göre bi nebze daha kolay. Bizde 7 bin liralık kart 20-25 bine satılıyor, fark orada.

Kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…