3070 Ti satış tarihi ne zaman?

Bütçe
6500
Hocam kartın "çıkış fiyatı" $600 yani şu anki kurla 5200 lira. Üstüne vergisiyle zaten 7000 civarı olacak, onu bunu geçtim satışa çıktığı saniyede botlar tarafından stoklar tükenecek. 10bin liraya ancak 3060 alırsınız. 3070 Ti en az 17-18'e satılır bu devirde, o da bulabilirseniz tabii.

Yanlış biliyorsunuz hocam. Kartın fiyatı 600 dolar vergilerle birlikte 6500 TL. 6500 TL olan model Founders Edition modeli o da Türkiye'de bulunmuyor. Yani NVIDIA Türkiye'nin verdiği fiyatın üstüne ekstra bir ücret sadece satan yan firmalardan gelir. Zaten Founders Edition olmadığı için Custom modeller satılacak. En iyi ihtimalle de ilk ve en ucuz modelinin fiyatı 10k olur o da 1 2 dakika içinde tüketilir.

Hocam kartın "çıkış fiyatı" $600 yani şu anki kurla 5200 lira. Üstüne vergisiyle zaten 7000 civarı olacak, onu bunu geçtim satışa çıktığı saniyede botlar tarafından stoklar tükenecek. 10bin liraya ancak 3060 alırsınız. 3070ti en az 17-18'e satılır bu devirde, o da bulabilirseniz tabi.
Türkiye çıkış fiyatı 6500TL olarak açıklandığı için öyle yazdım.

Yanlış biliyorsunuz hocam. Kartın fiyatı 600 dolar vergilerle birlikte 6500 TL. 6500 TL olan model Founders Edition modeli o da Türkiye'de bulunmuyor. Yani NVIDIA Türkiye'nin verdiği fiyatın üstüne ekstra bir ücret sadece satan yan firmalardan gelir. Zaten Founders Edition olmadığı için Custom modeller satılacak. En iyi ihtimalle de ilk ve en ucuz modelinin fiyatı 10k olur o da 1 2 dakika içinde tüketilir.
Yurtdışından aldığını varsaydım zaten, Türkiye'de bulması imkansız.
Türkiye çıkış fiyatı 6500TL olarak açıklandığı için öyle yazdım.
3090'da 14 bin diye açıklanıp 22 bine çıktı, Türkiye burası hiçbir şeye güvenmeyeceksin.

Türkiye'de kart bulmak yurt dışına göre daha da kolay. Yurt dışında kart satan neredeyse kimse yok en azından bizde var. Araba fiyatında olduğunu varsaymazsak eğer.
Türkiyede kart bulmanın kolay olmasının sebebi fiyatlar çünkü kimse alamıyor. Yurtdışında 500 dolarlık kart 1200 dolara satılıyor ebay'de vs ve onların para birimine göre bi nebze daha kolay. Bizde 7 bin liralık kart 20-25 bine satılıyor, fark orada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı