sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar SSD bitmiş. Seçip alabilirsiniz çok uygun fiyat. sfkulusoy dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar SSD bitmiş. Seçip alabilirsiniz çok uygun fiyat. Genişletmek için tıkla... O kadar iyi fiyat ki kredi kartından alasım geliyor: O Son düzenleme: 23 Nisan 2022
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar SSD bitmiş. Seçip alabilirsiniz çok uygun fiyat. sfkulusoy dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar SSD bitmiş. Seçip alabilirsiniz çok uygun fiyat. Genişletmek için tıkla... O kadar iyi fiyat ki kredi kartından alasım geliyor: O
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 23 Nisan 2022 #2 İleride daha iyileri çıkar. Kendimi böyle teselli ediyorum.
8 88602 Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 3.334 Makaleler 6 Çözümler 7 23 Nisan 2022 #3 Ben de bu sistemle ilgili konu açmayı düşünüyordum. Gerçekten çok iyi fiyat.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #4 Shadow Ryzen dedi: İleride daha iyileri çıkar. Kendimi böyle teselli ediyorum. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum hocam da kendi bilgisayarım imzada, onu satıp bunu alasım geldi Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2022
Shadow Ryzen dedi: İleride daha iyileri çıkar. Kendimi böyle teselli ediyorum. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum hocam da kendi bilgisayarım imzada, onu satıp bunu alasım geldi
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.680 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #5 Fiyatı mükemmel. Ayrıca ekran kartında da kaliteli bir model seçilmiş. ASUS'un RTX 3000 serisinde ki TUF modelleri gerçekten çok başarılı.
Fiyatı mükemmel. Ayrıca ekran kartında da kaliteli bir model seçilmiş. ASUS'un RTX 3000 serisinde ki TUF modelleri gerçekten çok başarılı.
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Nisan 2022 #6 Günaydın hocam bir haftadır öneriyoruz.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #7 do not interfere dedi: Günaydın hocam bir haftadır öneriyoruz. Genişletmek için tıkla... Nerede hani konu linki?
do not interfere dedi: Günaydın hocam bir haftadır öneriyoruz. Genişletmek için tıkla... Nerede hani konu linki?
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Nisan 2022 #8 sfkulusoy dedi: Nerede hani konu linki? Genişletmek için tıkla... Kaç tane sistem önerisi altına atıldı, yeni olan bir şey değil.
sfkulusoy dedi: Nerede hani konu linki? Genişletmek için tıkla... Kaç tane sistem önerisi altına atıldı, yeni olan bir şey değil.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #9 do not interfere dedi: Kaç tane sistem önerisi altına atıldı, yeni olan bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Göstersene reis birçok merak ettim neredeyse?
do not interfere dedi: Kaç tane sistem önerisi altına atıldı, yeni olan bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Göstersene reis birçok merak ettim neredeyse?
4 431168 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.083 Makaleler 4 Çözümler 11 23 Nisan 2022 #10 sfkulusoy dedi: Göstersene reis birçok merak ettim neredeyse? Genişletmek için tıkla... 3070 Ti hazır sistem alınır mı? Şu şekilde bir kasa buldum ama normal mi? https://www.itopya.com/efe-uygac-nebula_h18392 www.technopat.net
sfkulusoy dedi: Göstersene reis birçok merak ettim neredeyse? Genişletmek için tıkla... 3070 Ti hazır sistem alınır mı? Şu şekilde bir kasa buldum ama normal mi? https://www.itopya.com/efe-uygac-nebula_h18392 www.technopat.net