spiraculum
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- INTEL i5-12400F 6 Core, 2.5Ghz, 18Mb, 65W, LGA1700, 12.Nesil, BOX, (Grafik Kart YOK, Fan VAR)
Asus PRIME B660M-A D4 DDR4 5333mhz(OC) RGB M.2 1700p mATX Anakart
Kingston Fury Renegade 500 Gb Gen4 M.2 SFYRS/500G
ASUS TUF GAMING GT301 ARGB USB 3.1 ATX KASA
ASUS TUF GAMING LC 120 ARGB
ASUS TUF GAMING 650B 80 PLUS BRONZE 650W GÜÇ KAYNAĞI
ASUS TUF-RTX3070TI-8G-V2-GAMING
Kingston Fury Renegade 32GB(16x2)3200 KF432C16RB1AK2/32
- Meslek
- Mimar
Arkadaşlar merhaba,
Ekran kartımda donma ve mavi ekran hataları aldığım için tamire arkadaşım aracılığıyla tamire gönderdim. Ekran kartıma reballing yapılması gerektiğini be riski olduğu söylendi. Tamam dedim kabul ettim. Cihazı yapamadılar, taktıp Power tuşuna bastığımda ekran kartının RGB ışıkları yanıyor, eskiden hiç olmayan bir kısa bir “dıt” sesi geliyor ama asla görüntü gelmiyor. Kapatırken ise “dııt” sesi çıkarıyor başka da tepki vermiyor.
Daha sonra içini açıp bakma isteği geldi ve bidalar gevşekti zaten açtım içini, bazı parçalar eksik gibi geldi. Fotoğraf olarak da paylaştım. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Ekran kartı: TUF Gaming 3070 Ti 8G V2.
up
Ekran kartımda donma ve mavi ekran hataları aldığım için tamire arkadaşım aracılığıyla tamire gönderdim. Ekran kartıma reballing yapılması gerektiğini be riski olduğu söylendi. Tamam dedim kabul ettim. Cihazı yapamadılar, taktıp Power tuşuna bastığımda ekran kartının RGB ışıkları yanıyor, eskiden hiç olmayan bir kısa bir “dıt” sesi geliyor ama asla görüntü gelmiyor. Kapatırken ise “dııt” sesi çıkarıyor başka da tepki vermiyor.
Daha sonra içini açıp bakma isteği geldi ve bidalar gevşekti zaten açtım içini, bazı parçalar eksik gibi geldi. Fotoğraf olarak da paylaştım. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Ekran kartı: TUF Gaming 3070 Ti 8G V2.
up
Dosya Ekleri
Son düzenleme: