2K monitör tavsiyesi

Bütçe
8500-9000

cQti_60

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, 9070XT ve 7800X3D'li bir sistem toplayacağım bu sebeple 2K bir monitöre ihtiyacım var. Rekabetçi oyunlar da oynayacağım için Hz oranı ve monitörü belli bir oranda eğebilmem çok önemli. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 9070XT ve 7800X3D'li bir sistem toplayacağım bu sebeple 2K bir monitöre ihtiyacım var. Rekabetçi oyunlar da oynayacağım için Hz oranı ve monitörü belli bir oranda eğebilmem çok önemli. Teşekkür ederim.

Hocam rekabetçi oyunlar oynayacakmışsınız ne kadar profesyonel oynarsınız bilemiyorum ama Samsung G65B monitörü var. İnanılmaz bir monitör, abimde asusun 2k 180hz monitörü var ips panel o bile bunun VA paneline hasta oldu denebilir. Görüntü kalitesi çok iyi, yenileme hızı çok iyi, ghosting falan fistan şeyler yok, ben her çeşit oyun oynuyorum rekabetçi olması dahil. Burada da diğer tüm testlerini ve çoğu giriş seviye ips panelden daha kaliteli olabileceğini ve alan insanların yorumlarını görebilirsiniz "Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?" Umarım yardımcı olabilirim, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı