3070 Ti sisteme 2K gerekli mi?

Blitzkrieg

Kilopat
Katılım
5 Mart 2013
Mesajlar
54
Daha fazla  
Meslek
Memur
Selamlar,
Ryzen 7 5700X ASUS TUF B550M-E Wi-Fi
MSI RTX 3070 Ti Kingston Fury Beast 3600MHz 4x8GB 2X Kingston 1 TB NVMe2 SSD.
Arctic Liquid II 240mm Lian Li lancoll 215 FSP 700W+80 bronz şu şekilde bir sistemim var arkadaşlar. Monitör 1080p 23' ASUS TUF IPS 165 MHz olan modelinden.
Genel olarak oyun için kullanıyorum. 2K 27' monitöre geçsem mi diye düşünüyorum, değer mi değmez mi gerek var mı yok mu kararsızlıklar var. Her ikisini de deneyimlemiş yorum yapacak arkadaşların tavsiyelerine açığım. Şimdiden herkese teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kartın 2K da 60+ FPS için yeterli istersen geçebilirsin görsel olarak daha çok zevk alırsın ben olsam geçerdim.
 
Yıllarca FHD kullandım ve birkaç ay önce QHD geçtim. Aradaki farka değer ancak aklında oyunları ultra ayarlarda oynama düşüncesi olmasın. 3070 Ti ile grafiklere önem veren biriysen 2K önermem. Orta ayarlarda oynarım diyorsan alınabilir.
 
Yıllarca FHD kullandım ve birkaç ay önce QHD geçtim. Aradaki farka değer ancak aklında oyunları Ultra ayarlarda oynama düşüncesi olmasın. 3070 Ti ile grafiklere önem veren biriysen 2K önermem. Orta ayarlarda oynarım diyorsan alınabilir.

Alan Wake 2 ve Ark harici ultradan düşürmesine gerek olan bir oyun göremedim.
 
Alan Wake 2 ve Ark harici ultradan düşürmesine gerek olan bir oyun göremedim.
Yorumum biraz kişiseldi, tam anlatamadım. Ben FPS'i yüksek sevdiğim için 80 FPS altı alacağım oyun varsa ayarları kısarım. Konu sahibi 60 üstüne tamam ise problem yok. Tabi vRam 2K'da ileri zamanlarda daha çok problem olacaktır. O zamana kadar rahat götürür.

Orası tabii ki öyle de,



Gelen cevaplara göre 1-2 yıl içinde ekran kartı yükseltme olacaksa geçilmesi güzel olur demek. Teşekkürler
Kas gücü olarak pek bir problemi yok ama vRam sebebiyle yüksel çözünürlükte uzun yıllar götüreceğini sanmıyorum. Şu an 2K kullanılır mı? Kullanılır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı