R rüzocux Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 188 Çözümler 2 27 Aralık 2022 #1 Merhaba kasadan sonra monitör için başlık açıyorum. Alacağım kasada ekran kartı RTX 3070 Ti olacak. 2K 165 Hz özellikli monitör önerilerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba kasadan sonra monitör için başlık açıyorum. Alacağım kasada ekran kartı RTX 3070 Ti olacak. 2K 165 Hz özellikli monitör önerilerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.089 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 27 Aralık 2022 #2 Hocam bu bütçe civarında elle tutulur 2-3 ürün vardı, hepsinin ya stoğu bitmiş ya da fiyatları inanılmaz derecede uçmuş. Bütçede oynama olursa şu monitöre göz atın LG UltraGear 27 inç 27GL83A-B Oyun Monitörü QHD, 2560 x 1440, IPS, 144 Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayar Stoklar yenilenir ise bu Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve Cooler Master GM27-FQS ARGB 27" 1ms QHD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu monitörler aklınızda olsun ikiside iyidir, 6.500-7 bin tl bandında satılıyordu bir anda stoklar tükendi büyük ihtimal fiyatlarına zam gelecek.
Hocam bu bütçe civarında elle tutulur 2-3 ürün vardı, hepsinin ya stoğu bitmiş ya da fiyatları inanılmaz derecede uçmuş. Bütçede oynama olursa şu monitöre göz atın LG UltraGear 27 inç 27GL83A-B Oyun Monitörü QHD, 2560 x 1440, IPS, 144 Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayar Stoklar yenilenir ise bu Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve Cooler Master GM27-FQS ARGB 27" 1ms QHD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu monitörler aklınızda olsun ikiside iyidir, 6.500-7 bin tl bandında satılıyordu bir anda stoklar tükendi büyük ihtimal fiyatlarına zam gelecek.
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #3 Asus önermem.
R rüzocux Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 188 Çözümler 2 27 Aralık 2022 #4 ArdaEker dedi: Asus önermem. Genişletmek için tıkla... Neden? CS Relboron dedi: Hocam bu bütçe civarında elle tutulur 2-3 ürün vardı, hepsinin ya stoku bitmiş ya da fiyatları inanılmaz derecede uçmuş. Bütçede oynama olursa şu monitöre göz atın LG UltraGear 27 inç 27GL83A-B Oyun Monitörü QHD, 2560 x 1440, IPS, 144 Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayar Stoklar yenilenir ise bu Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Ve Cooler Master GM27-FQS ARGB 27" 1ms QHD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu monitörler aklınızda olsun ikisi de iyidir, 6.500-7 bin TL bandında satılıyordu bir anda stoklar tükendi büyük ihtimal fiyatlarına zam gelecek. Genişletmek için tıkla... Attığınız linklerdeki ASUS çok hoşuma gitmişti ama tek bir yerde sıfır buldum. Onda da kutusu hasarlı diye alsam mı bilemiyorum.
ArdaEker dedi: Asus önermem. Genişletmek için tıkla... Neden? CS Relboron dedi: Hocam bu bütçe civarında elle tutulur 2-3 ürün vardı, hepsinin ya stoku bitmiş ya da fiyatları inanılmaz derecede uçmuş. Bütçede oynama olursa şu monitöre göz atın LG UltraGear 27 inç 27GL83A-B Oyun Monitörü QHD, 2560 x 1440, IPS, 144 Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayar Stoklar yenilenir ise bu Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Ve Cooler Master GM27-FQS ARGB 27" 1ms QHD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu monitörler aklınızda olsun ikisi de iyidir, 6.500-7 bin TL bandında satılıyordu bir anda stoklar tükendi büyük ihtimal fiyatlarına zam gelecek. Genişletmek için tıkla... Attığınız linklerdeki ASUS çok hoşuma gitmişti ama tek bir yerde sıfır buldum. Onda da kutusu hasarlı diye alsam mı bilemiyorum.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.089 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 27 Aralık 2022 #5 rüzocux dedi: Neden? Attığınız linklerdeki ASUS çok hoşuma gitmişti ama tek bir yerde sıfır buldum. Onda da kutusu hasarlı diye alsam mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Elden alacaksanız kontrol edip alırsınız hocam. Aynı monitöre sahibim ben.
rüzocux dedi: Neden? Attığınız linklerdeki ASUS çok hoşuma gitmişti ama tek bir yerde sıfır buldum. Onda da kutusu hasarlı diye alsam mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Elden alacaksanız kontrol edip alırsınız hocam. Aynı monitöre sahibim ben.
R rüzocux Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 188 Çözümler 2 27 Aralık 2022 #6 CS Relboron dedi: Elden alacaksanız kontrol edip alırsınız hocam. Aynı monitöre sahibim ben. Genişletmek için tıkla... ASUS TUF GAMING 32" VG32VQR 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR400 Curved VA WQHD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR Bu modele ne diyorsunuz? 31.5 inç. aşırı büyük geliyor bana.
CS Relboron dedi: Elden alacaksanız kontrol edip alırsınız hocam. Aynı monitöre sahibim ben. Genişletmek için tıkla... ASUS TUF GAMING 32" VG32VQR 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR400 Curved VA WQHD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR Bu modele ne diyorsunuz? 31.5 inç. aşırı büyük geliyor bana.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.089 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 27 Aralık 2022 #7 rüzocux dedi: ASUS TUF GAMING 32" VG32VQR 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR400 Curved VA WQHD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR Bu modele ne diyorsunuz? 31.5 inç. aşırı büyük geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Hocam hem çok büyük hemde IPS bile değil. 2K alacaksanız IPS monitör alın derim. Son düzenleme: 27 Aralık 2022
rüzocux dedi: ASUS TUF GAMING 32" VG32VQR 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR400 Curved VA WQHD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR Bu modele ne diyorsunuz? 31.5 inç. aşırı büyük geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Hocam hem çok büyük hemde IPS bile değil. 2K alacaksanız IPS monitör alın derim.
R rüzocux Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 188 Çözümler 2 17 Ocak 2023 #8 CS Relboron dedi: Hocam hem çok büyük hemde IPS bile değil. 2K alacaksanız IPS monitör alın derim. Genişletmek için tıkla... Geç oldu ama bir sorum var. VG27AQZ ile VG27AQ'nun farkı nedir ?
CS Relboron dedi: Hocam hem çok büyük hemde IPS bile değil. 2K alacaksanız IPS monitör alın derim. Genişletmek için tıkla... Geç oldu ama bir sorum var. VG27AQZ ile VG27AQ'nun farkı nedir ?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 17 Ocak 2023 #9 rüzocux dedi: Geç oldu ama bir sorum var. VG27AQZ ile VG27AQ'nun farkı nedir ? Genişletmek için tıkla... Biri VA diğeri IPS. VA olan sorunlu genel olarak ghosting falan var.
rüzocux dedi: Geç oldu ama bir sorum var. VG27AQZ ile VG27AQ'nun farkı nedir ? Genişletmek için tıkla... Biri VA diğeri IPS. VA olan sorunlu genel olarak ghosting falan var.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.089 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 17 Ocak 2023 #10 584297 dedi: Biri VA diğeri IPS. VA olan sorunlu genel olarak ghosting falan var. Genişletmek için tıkla... Yanlış, sanırım arkadaş 1QA modeliyle karıştırdı ikiside IPS. AQZ ile VG27AQ modeli neredeyse aynı z olan model yeniden üretim.
584297 dedi: Biri VA diğeri IPS. VA olan sorunlu genel olarak ghosting falan var. Genişletmek için tıkla... Yanlış, sanırım arkadaş 1QA modeliyle karıştırdı ikiside IPS. AQZ ile VG27AQ modeli neredeyse aynı z olan model yeniden üretim.