R rüzocux Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 188 Çözümler 2 18 Ocak 2023 #11 CS Relboron dedi: Yanlış, sanırım arkadaş 1QA modeliyle karıştırdı ikiside IPS. AQZ ile VG27AQ modeli neredeyse aynı z olan model yeniden üretim. Genişletmek için tıkla... Tam onu diyecektim. Z olan modelin yeni üretim olmasının bir önemi var mı peki ?
CS Relboron dedi: Yanlış, sanırım arkadaş 1QA modeliyle karıştırdı ikiside IPS. AQZ ile VG27AQ modeli neredeyse aynı z olan model yeniden üretim. Genişletmek için tıkla... Tam onu diyecektim. Z olan modelin yeni üretim olmasının bir önemi var mı peki ?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.089 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 18 Ocak 2023 #12 rüzocux dedi: Tam onu diyecektim. Z olan modelin yeni üretim olmasının bir önemi var mı peki ? Genişletmek için tıkla... Daha yeni üretim sonuç olarak daha güncel diyebiliriz.
rüzocux dedi: Tam onu diyecektim. Z olan modelin yeni üretim olmasının bir önemi var mı peki ? Genişletmek için tıkla... Daha yeni üretim sonuç olarak daha güncel diyebiliriz.