3070 Ti Suprim X görüntü gelmiyor

SmarT24

Hectopat
Herkese merhaba.
2. el 1 tane 3070 Ti Suprim X aldım kartın gözle görülür hiçbir problemi yok daha öncesinde RX 570 kullanıyordum bilgisayardan DDU ile ekran kartını sildikten sonra 4070i taktım bilgisayar açıldı görüntü geldi driver yüklendikten 2 dk sonra görüntü gitti ve 1 daha görüntü alamadım ekran kartının rbg ışıkları yanıyor ama ilk açışta fanları dönmüyor ve görüntü gelmiyor sadeve ışık yanıp sistem açılıyor.
İşlemci R5 5600.
Stok fan.
Anakart B320M Pro vh+
PSU 600W.
RAM 2x8 16.
Kasada 4 fan var.
Sıvı soğutma vs ek bir şey yok.

650W PSU ile de denedim ama görüntü gelmedi.
Sorun chipset ile mi alakalı ama ilk etapta görüntü aldım güncelleme sonrası gitti.

Ürünü alırken denediniz mi? 850W yazması bir şey değiştirmez çünkü sistem driversız görüntü vermiş. Ayrıca tam yüke girmediği sürece 600W masaüstüne girmek için yeterli.
Hayır denemedim ortak yerde buluştuk sağlam olduğunu düşündüğüm için denemedim.

Ürünü alırken denediniz mi? 850W yazması bir şey değiştirmez çünkü sistem driversız görüntü vermiş. Ayrıca tam yüke girmediği sürece 600W masaüstüne girmek için yeterli.
Satan arkadaş 1200 kullanıyormuş en az 1000w gerekiyor diyor.

Herkese merhaba.
2. el 1 tane 3070 Ti Suprim X aldım kartın gözle görülür hiçbir problemi yok daha öncesinde RX 570 kullanıyordum bilgisayardan DDU ile ekran kartını sildikten sonra 4070i taktım bilgisayar açıldı görüntü geldi driver yüklendikten 2 dk sonra görüntü gitti ve 1 daha görüntü alamadım ekran kartının rbg ışıkları yanıyor ama ilk açışta fanları dönmüyor ve görüntü gelmiyor sadeve ışık yanıp sistem açılıyor.
İşlemci R5 5600.
Stok fan.
Anakart B320M Pro vh+
PSU 600W.
RAM 2x8 16.
Kasada 4 fan var.
Sıvı soğutma vs ek bir şey yok.

650W PSU ile de denedim ama görüntü gelmedi.
Sorun chipset ile mi alakalı ama ilk etapta görüntü aldım güncelleme sonrası gitti.

Hocam denemeden almak gibi büyük bir hata yapmışsınız satan kişiye söyleyip iade etmeye çalışın kabul etmezse maalesef masrafa girip tamir ettirmek durumundasınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı