3070 Ti vs. 3080

Galiba monitörü 4K 2K ya çekince bulanık bir görüntü olmuştur karttan dolayı değildir büyük ihtimalle.

Aslında oyun PS4'te de sorunlu blurry sorunu var NVIDIA da dahil. Keskinlik üzerine keskinlik kullanarak oynamaya çalışmıştım. 250 saate yakın oynamam var alıştım deyim. RX 5700 XT ile 2K monitörde çarpanı 2 yapıp çözünürlüğü oyun içinde yükseltmiştim nasıl görünüyor diye. Bayağı fark etmişti. Sanki 2K monitörde 1080p görüntü alırken 2K doğal'a geçmiş gibiydi. Velhasıl, 15k bütçemin üstüne çıkamıyorum maalesef bekleyip 15'e inmesi ile alabilirdim 3080'i. İçimde kalacak. Olsun her zaman istediğimiz olmaz ya. Tabii olası durumda kart elime ulaşmadığından 14 gün içinde iade de gerçekleşebilir. Ayarlar için hardware (HUB) ayarlarını kullanıyordum gayet iyiydi. Teşekkürler

40 serisi yakında.Burada tamamen ne yapacağına ve işlemcine bağlı bu olay.Tavsiyem arada çok fiyat farkı yoksa ve yapabildiğin şeyleri 3070ti ile de yaparım diyorsan al geç arada fark var baya çünkü.

Ben 15K ya RX 6600XT 12100'lü sistem topladım. Siz çok pahalıya almışsınız.
Bnmki fabrika çıkışlı overlocklu ve tasarım yaptığım için rx 6600 u desteklemiyor kullandığım programlar optimize değil, en başta onu alcaktim ama sonra fikir değiştirdim ayrıca VRAM farkida var ve 3x canlı,o yüzden kiyaslamalari aynı ekran kartı modeliyle yaparsak sevinirim,daha eşit bir kıyas olur.

3060 ile 16k oluyor zaten siz 18k ya almışsınız.

3070 Ti 8 GB yetmeyebilir. Bekleyip 12 GB RTX 3080 alabilirsin. Hatta RTX 4000 serisi de beklenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…