3070 Ti vs. 3080

Elbette sevgili hocam, görüşünüze saygı duyarım, sonuçta bir elektronik alet alırken, telefonda da olduğu gibi insanların beklentileri farklı olur elbette. Ben şahsen bir ürün alırken fiyat performans olmasına baktığım için size fiyat dengesinde bir önerme yapmak istedim, elbette gönülden istediğiniz kartlar için de o kartı alabilirsiniz, çünkü o sizin hayal ettiğiniz bir şey, sizi anlıyorum. 😊 benim de zamanında hayalim titan RTX'Ti ama zamanında 25 bin lira fiyatı vardı, hemen hemen aynı güçte olan RTX 2080 Ti ise 10-15 bin liraydı, o yüzden tabii ki mantıklı olan RTX 2080 Ti almaktı ama işte titan RTX'in tasarımını çok sevmiştim, şahsen param olsa alırdım. 🙃

Hocam muhtemelen sürücü ile alakalı bir bug olabilir ondandır o bulanık durum, galiba bazı AMD kartlarda oluyordu tam hatırlamıyorum da öyle aklımda kalmış. Hocam 4K'da RDR2 oynayacaksanız en az 3080 lazım veya RX 6800 üstü, yüksek ayarlarda. Ama şahsen ben çok yüksek ayarlarda oynamıyorum hocam, çünkü Ultra ayarlarda görüş açısından pek bir fark olmuyor hocam inanın bana🙃, isterseniz size kendi grafik ayarlarımı atabilirim, yüksek ayarlara biraz yakın, eğer daha fazla FPS isterseniz de Xbox One X ayarlarını da atabilirim. Nasıl isterseniz.

Galiba monitörü 4K 2K ya çekince bulanık bir görüntü olmuştur karttan dolayı değildir büyük ihtimalle.

Aslında oyun PS4'te de sorunlu blurry sorunu var NVIDIA da dahil. Keskinlik üzerine keskinlik kullanarak oynamaya çalışmıştım. 250 saate yakın oynamam var alıştım deyim. RX 5700 XT ile 2K monitörde çarpanı 2 yapıp çözünürlüğü oyun içinde yükseltmiştim nasıl görünüyor diye. Bayağı fark etmişti. Sanki 2K monitörde 1080p görüntü alırken 2K doğal'a geçmiş gibiydi. Velhasıl, 15k bütçemin üstüne çıkamıyorum maalesef :( bekleyip 15'e inmesi ile alabilirdim 3080'i. İçimde kalacak. Olsun :) her zaman istediğimiz olmaz ya. Tabii olası durumda kart elime ulaşmadığından 14 gün içinde iade de gerçekleşebilir. Ayarlar için hardware (HUB) ayarlarını kullanıyordum gayet iyiydi. Teşekkürler
 
40 serisi yakında.Burada tamamen ne yapacağına ve işlemcine bağlı bu olay.Tavsiyem arada çok fiyat farkı yoksa ve yapabildiğin şeyleri 3070ti ile de yaparım diyorsan al geç arada fark var baya çünkü.
 
Ben 15K ya RX 6600XT 12100'lü sistem topladım. Siz çok pahalıya almışsınız.
Bnmki fabrika çıkışlı overlocklu ve tasarım yaptığım için rx 6600 u desteklemiyor kullandığım programlar optimize değil, en başta onu alcaktim ama sonra fikir değiştirdim ayrıca VRAM farkida var ve 3x canlı,o yüzden kiyaslamalari aynı ekran kartı modeliyle yaparsak sevinirim,daha eşit bir kıyas olur.
 
Bnmki fabrika çıkışlı overlocklu ve tasarım yaptığım için RX 6600'u desteklemiyor kullandığım programlar optimize değil, en başta onu alacaktim ama sonra fikir değiştirdim ayrıca VRAM farkida var ve 3X canlı, o yüzden kiyaslamalari aynı ekran kartı modeliyle yaparsak sevinirim, daha eşit bir kıyas olur.

3060 ile 16k oluyor zaten siz 18k ya almışsınız.
 

Geri
Yukarı