3070 Ti vs 4060 laptop önerisi

Kuntay Yılmaz

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. İleride oyunlar üzerinde de çalışmak istiyorum. Özellikle Unreal Engine 5 üzerinden. Bunun yanında laptopu bir monitöre bağlayıp oyunda oynamayı düşünüyorum. O yüzden ekran kalitesi birinci önceliğim değil. Laptop ekranı üzerinden oynayacağımı düşünmüyorum oyun.

Bu iki laptop arasında kaldım. Keza 3070 Ti performansı daha iyi olsa da DLSS3.0 çok cezbediyor.
Ancak bütçeyi biraz arttırıp 4070 laptop ne kadar mantıklı olur ondan emin değilim. Önerirseniz aklımda bu 2 sistem var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
acer alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
acer alınabilir.

Hocam bu arada bu videoda kullanılan veriler hatalıymış

%7 daha yüksek performans veriyormuş normalde 4070 3070ti a göre

Hocam bu arada bu videoda kullanılan veriler hatalıymış

%7 daha yüksek performans veriyormuş normalde 4070 3070ti a göre

O dediğinizi bilmiyordum, daha dün izledim videoyu ama fiyatına göre alınır bence o pc.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı