3070 Ti'den 4070 Ti geçilir mi?

Bütçe
40-60
Kaynağınız var mı? Ben de gelmesini çok isterim ama gelmeyecek şeklinde açıklamışlardı sanırım.
Ancak kesin bilgi değil.

Kaynağınız var mı? Ben de gelmesini çok isterim ama gelmeyecek şeklinde açıklamışlardı sanırım.
Bence stratejik olarak açıklamıyorlar ve tam hazır değil. 4000 serisine özel olan şeyi eski seriye açarlarsa ekran kartını yükseltecek kullanıcılar azalır veya sıfırdan alacak adam 3000'e bakabilir. Benim fikrim bu.

Ancak kesin bilgi değil.

Bu yalan, o adamın Reddit postuna da baktım aylardır millet buna kanıt sun dedi gıkını çıkarmadı. Yanılabilirim ama NVIDIA'nın DLSS 3.0'ı eski nesillere getirmesi uzaylıların Konya'ya inmesinden daha düşük ihtimal.

@fazlacaburak sen 3070 Ti'a kaç para verdin?

Evet hocam iade edeceğim, üzerine koyup 4070 Ti alayım o zaman. Hangi marka önerirsiniz.

İade ediyorum bugün 😂

Çok kararsız kaldım şu an. Yarına kadar bekleyeyim, ona göre hareket edeyim ben.

Dostum senin tercihin senin tek düşünmen ileride yükseltme yapar mısın yapmaz mısın eğer uğraşmak ve zararım olmasın diyorsan hazır daha almamışken 4070 Ti al ama ben uğraşırım 2 sene sonra 4070 Ti geçerim dersen orası ayrı.

Bu yalan, o adamın Reddit postuna da baktım aylardır millet buna kanıt sun dedi gıkını çıkarmadı. Yanılabilirim ama NVIDIA'nın DLSS 3.0'ı eski nesillere getirmesi uzaylıların Konya'ya inmesinden daha düşük ihtimal.

@fazlacaburak sen 3070 Ti'a kaç para verdin?
aynen dlls teknolojisi %100 yazılım istemiyor en önce çip farkı var yani arasında 2000 serisi çipin dlls3 desteklemesi arkadaşın dediği gibi Konyalıların marsa çıkması gibi bir şey

15.300'e aldım.

Gigabyte mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı