Formula ancak eğer Custom sıvı soğutma düşünüyorsan alınabilir çünkü VRM soğutmaları için özel tüp girişleri var. Dark Hero ile Hero VIII arasında inanın o fiyat farkına değecek kadar bir fark yok.
Ben sistemi toplarken daha 6000 serisi ile ilgili bir gelişme yoktu bilseydim eğer B550 bir anakart alırdım, tercih elbette sizin ama benim tavsiyem anakart modelini biraz düşürüp 5900X almanız. 5100 MHz destekliyor desteklemesine ama o değerlere anca sıvı nitrojanle falan çıkarsınız, önemli olan sistemin stabil olması, şu an zaten dediğim gibi sweet spot 3800 ile 4000 arası sayılır, CL 16 3600 alıp 3800'e çekebilirsin.
Custom sıvı soğutma biraz uğraş istiyor ve gereksiz pahalı ben Amazon üzerinden baktığımda neredeyse 4000 TL'ye geliyordu ve soft tubing yapacaksan gerçekten çirkin duruyor, hard tubing için ne ekipmanım var ne de bilgim vardı o yüzden elemiştim o seçeneği. NZXT Z73'de RGB fan yok ama çok güzel pompa üzerinde bulunan OLED bir ekran var yine stokta olsa ben onu alacaktım, ayrıca soğutma ve sessizlik konusunda biraz daha iyi Corsair'den. H150I üzerindeki commander Core bu arada sadece Corsair fanlarla çalışıyor aklında olsun zaten radyatör 3 tane fan slotunu yiyor geriye sadece 3 fan bağlayabilirsin.