3070'ten RX 9060XT'ye geçmek mantıklı mı?

erdiaydogan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi RX 9600 XT'ye geçmek mantıklı olur mu? 2K monitör kullanıyorum ve artık 8 GB VRAM yetmemeye başladı RX 9600 XT 16 GB VRAM var sizce geçmek doğru olur mu? 5060 Ti'ler biraz pahalı bütçem o kadar çıkmıyor maalesef cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi RX 9600 XT'ye geçmek mantıklı olur mu? 2K monitör kullanıyorum ve artık 8 GB VRAM yetmemeye başladı RX 9600 XT 16 GB VRAM var sizce geçmek doğru olur mu? 5060 Ti'ler biraz pahalı bütçem o kadar çıkmıyor maalesef cevaplarınızı bekliyorum.
Kas gücü olarak %5-15 arası fark eder. Bana kalırsa değecek bir yükseltme olmaz. Ancak 1440p'de çok sıkıntı çıkarıyorsa geçin. İndirim gecelerini takip edin fiyatı ciddi miktarda düşüyor.

Aşırı bir fark yok, geçmeye değmez. En azından 9070 gibi bir karta geçmenizi öneririm.

Anladım o fiyat farkına değmez diyorsunuz teşekkürler biraz daha bekleyeyim en iyisi.

9060XT demek istediniz sanırım. Bence geçmeye değer.

Anladım teşekkürler.

Kas gücü olarak %5-15 arası fark eder. Bana kalırsa değecek bir yükseltme olmaz. Ancak 1440P'de çok sıkıntı çıkarıyorsa geçin. İndirim gecelerini takip edin fiyatı ciddi miktarda düşüyor.

Şu anlık aşırı bir sıkıntı çıkarmıyor ama ara FPS düşüşleri oluyor az da olsa VRAM'den dolayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı