3080/3090 için Gigabyte Aorus mu, MSI mı, ASUS mu?

BenKaan

Hectopat
Evet, soru başlıkta. RTX 3080/3090 alacak -duruma göre- biri için tavsiyeniz hangi markadan alması olurdu? Bilgim yüzeysel olduğu için, detaylı açıklama yaparsanız daha iyi olur. İyi günler.

ASUS ROG STRIX öneririm. Soğutma, malzeme kalitesi ve tasarım olarak bence en iyisi.
545ecf19-cc4e-4449-99e5-53a4fb18bf6e.jpg

MSI çünkü soğutması harika.
Teşekkürler. Kendi arkadaş çevremde de çok bölünme vardı, kesin cevap için buraya sorayım dedim. Burasını da böldüm :D. Altta bir arkadaş da ASUS'un soğutması daha iyi diye belirtmiş. Çok arada kalıyorum vallahi.
ASUS ROG STRIX öneririm. Soğutma, malzeme kalitesi ve tasarım olarak bence en iyisi.Eki Görüntüle 769297
Allah nazarlardan saklasın bu yavruyu. Teşekkürler, üstte de bir arkadaş MSI'ın soğutması diye belirtmiş, buna dair testler vesaire var mıdır acaba bir bilginiz?

Teşekkürler. Kendi arkadaş çevremde de çok bölünme vardı, kesin cevap için buraya sorayım dedim. Burasını da böldüm :D. Altta bir arkadaş da ASUS'un soğutması daha iyi diye belirtmiş. Çok arada kalıyorum vallahi.

Allah nazarlardan saklasın bu yavruyu. Teşekkürler, üstte de bir arkadaş MSI'ın soğutması diye belirtmiş, buna dair testler vesaire var mıdır acaba bir bilginiz?

MSI ve ASUS kartlar ısınmaz en kaliteli macun ve soğutması var istediğinizi alın ama MSI Gaming X kartlar işkence testinde bile 79 derecede kalmayı başarıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı