3080 Suprim mining değerleri nasıldır?

Hayır direk net kazanç kart parasını çıkarmayı düşünmüyorum.

Kimse tam net kazanç veremez aniden yükselip aniden düşen bir kripto ondan dolayı değerine göre TL çevirirken 20-30 TL kazancı olur günlük şu an oda kartı yormaya değmez ama ETH kazıp beklerseniz yükselince satarsanız sizin yatırımınıza olur.
 
Peki şu an etreherum hariç başka mining yapabileceğim bir yatırım var mı yani bu ekran kartımla başka nasıl para kazanabilirim.
Düşüşe rağmen halen daha en yüksek getiriyi ETH getiriyor. Diğer coinlerde kazanç daha düşük. Yani yapabilceğiniz başka bir şey yok. Az çok getirsin derseniz mining'e başlayın. özellikle kazdıklarınızı elinizde uzun süre biriktirebilirseniz o zaman karınız fazla olur.
 
Kartı ne zaman aldınız? LHR olup olmadığını biliyor musunuz?
LHR 75-80MH civarı veriyor o da aylık 80-90 dolar yapar elektriği çıkarsınız bundan. ETH olarak. Başka coin de kazabilirsiniz tabii. Kazanç bundan 3 aşağı 5 yukarı olur.
 
MSI'ın GDDR6X kullanan yani 3070 Ti ve üstü kartlarında bellek sıcaklıkları ekran kartının sınırlarına gelip performansın düşmesine neden oluyor. Eğer kullanacağınız oda soğuksa server tarzı bir kasa ile ya da ekran kartının önünde güçlü bir fan ekleyerek özellikle MSI 3080 Suprim modeli için bellek sıcaklıklarını performansı düşürmeyecek sıcaklıklarda tutabilirsiniz. Eğer satın almadıysanız mining için başka bir model tercih etmenizi önerebilirim. Elektriği 0,15 dolar'dan hesaplamalısınız ve elektriği çıkarınca ortalama 1,90 dolar bırakır. Şu anda 3080 için en kazançlısı Ethereum.
 

Geri
Yukarı