@deadfellow 12900k almak zorunda değil aynı şekilde DDR5 bir anakart alma zorunluluğuda yok. Zaten 64 GB RAM'i varmış halihazırda.
En ucuz MSI Pro Z690-A Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro Z690-A Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.029,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI MAG Z690 TOMAHAWK Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Intel i5-12600K On Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-12600K On Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 8.235,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçenize göre üstteki anakartlardan birini tercih etmenizi tavsiye ederim. İşlemci olarak bu işinizi görür diye düşünüyorum. İ9 bana çok gereksiz geliyor eğer
sadece oyun oynuyorsanız daha da gereksiz bence. Gerçi bütçeniz çok sorun değil sanırım
.
Daha iyi alternatifler mevcut mu bilmiyorum o yüzden size daha iyi yardım edeceğini düşündüğüm 2 kişiyi etiketleyeceğim.
@Emma Stone @messinicocugu