Dostum ben 400 Hertz olanı aldım Diğer monitörümde 240 Hertz TN panel ama bu Zowie görüntüsü net değil bana hiç net gelmedi akıcılık vs iyi gölgelenme olarak da iyi ama NET değil böyle sismik bir görüntü var bir de aşırı soluk diğer TN panel ROG STRIX XG248Q buna göre şaheser diyebilirim yani ben beğenemedim şahsen Zowie Hani monitorde bir problem de olabilir bilmiyorum ama odaklanamıyorum resmen Valorant'ta CS'de böyle adamlara hiç o görüntüden sismik böyle uzaktaki adamlar daha berbat hiç net değil bilemicem monitörde problemli olabilir ama böleyse harbiden ben beğenmedim yani xD iade edeceğim büyük ihtimal. Görüntü soluk olur eyvallah anlarımda TN panel zaten soluk seviyorum ama net olmaması böyle sismik bir görüntü olması beni soğuttu resmen.
Diğer monitörde BenQ olmadığından bu kadar renkleri garipsemeniz normal olabilir, Ben de 360Hz BenQ'dan geçiş yaptım dediğiniz gibi bu model de renkler daha soluk 360 modelinde renkleri bazı IPS monitörlerden bile güzeldi.
Oyun içi ben ne bileyim bir sorun yaşamadım ama Web'de dolanırken bariz renkler hissediliyor, @Forkanky mi YouTube adınız bu arada biri hakkında daha benzer şeyleri konuşmuştum