Kanka ayarların hepsini kurcaladım ya bende de 0 ghosting ondan yana sıkıntı yok Renkler iyi aslında ben böyle blur olmasına takıldım bende blurluk var xD hani 1920 1080 gibi değil de böyle 720p gibi anlıcagın zaten 720p 960 alınca acayip kötü oluyor YouTube'da 720p video izlerken bile acayip kötü diğer monitörde onlarda net idi bunda blur sismik görüntü netlik acısından berbat şu an belki monitor sıkıntılıdır işte anlayamadığım için zaten bu 1 yılda PC ve diğer şeylerde neler yaşadım bilsen o zaman taamam dersin kanka aşırı bir şansız dönem geçiriyorum ya da insanlarda sorun var
PC'yi garantiye gönderdim forkliftle kasayı yamultmuşlar elimde kaldı çekiçle düzeltmişler bir de gülüyordu pişpiş telefonda kasa dediğin 5K yani onu geçtim ekran kartınında içinden geçtiler hiçbir şeyi olmayan ekran kartında 8 kere yoğun bakıma girdi yani anlıcagın
bu tarz şeyleri normal karsılıyorum artık gamepad aldım bozuk iletişim kuran yok diyorum değişim iade elimde kaldı 2500 TL zarar anlıcagın daha mouse aldım G PRO 2 kasası yamuk takır tukur sesler geliyordu zar zor değiştirdim bir sürü mevzu ya öyle bir dönemdeyim şu an xD Hem bu DyAc2 abartılacak bir şey de değil bu arada ya ama evet hissettiriyor net belirgin oluşu güzel
Ayarladım kardeşim ya bluishden miş bende diyorum ya soluk pastel boya gibi normal yaptım o color temperatureyi ayarladım diğer monitorün ayarını geçirdim bakıp onunla vakit geçirdim biraz bunun değerini daha cok anladım xd haha şimdi oldu ya