Hocam butcede esneme yapabilirim, siz neyi tavdiye edersiniz?SSD kötü tam bütçeniz nedir?
Hocam yok degistiremem, elimde hazir sifir olarak mevcut anakart.Hocam Anakart ve RAM'leri DDR5'e geçirebilirseniz çok iyi olur.
Hocam butcede esneme yapabilirim, siz neyi tavdiye edersiniz?
Hocam yok degistiremem, elimde hazir sifir olarak mevcut anakart.
Yok hocam i9 olsun almisken diye dusunduk acikcasi. Diger urunleride inceleyeyim.Çoklu çekirdeğe gerçekten ihtiyacın var mı? 11600KF alırdım ben, yeni nesil soket olmadığı için uçmaya gerek yok diye düşünüyorum 11900KF'in güç tüketimi de başarısız.
Intel Core i5 11600KF 3.9Hz 12MB LGA1200 11.Nesil İşlemci | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
SSD olarak bu iş görecektir.
Kioxia Exceria G2 1TB M.2 NVMe SSD Disk LRC20Z001TG8 - ebrarbilgisayar.com
Kioxia Exceria G2 1TB M.2 NVMe SSD Disk LRC20Z001TG8 en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'da. Kioxia LRC20Z001TG8 fırsatlarını kaçırmayın!www.ebrarbilgisayar.com
Kasa olarak bunlardan beğendiğini alabilirsin.
LIAN LI LANCOOL 215 RGB TG MIDI ATX KASA (PSU YOK)
kampanyalı LIAN LI LANCOOL 215 RGB TG MIDI ATX KASA (PSU YOK) özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.sitem.com.tr ANTEC NX Series NX700 ARGB Temperli Camlı Mid-Tower ATX Gaming Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda
ANTEC Marka ANTEC NX Series NX700 ARGB Temperli Camlı Mid-Tower ATX Gaming Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Yok hocam i9 olsun almisken diye dusunduk acikcasi. Diger urunleride inceleyeyim.
11600kf icin nasil bir sogutucu onerirsiniz?i3, i5, i7, i9 pek anlam ifade etmiyor kullanacağın duruma göre. İşlemci ağırlıklı işler yapacaksan tabii fazla çekirdek render süresini kısaltır ama ben oyun oynarım çoğunlukla dersen al 11600KF + soğutucu bas overclocklu ortada 11900KF bile kalmaz.
11600kf icin nasil bir sogutucu onerirsiniz?