3080 Ti vs 3090

AMD 3 Ekim'de 7000 serisini açıklayacak. Chiplet sistemine geçiyorlar, AMD'yi işlemcilerde 1. yapan şeydi bu. Onu bekle öyle karar ver.

Hazır AMD işlemciniz de varken (SAM), RX7000 serisini beklemenizi tavsiye ederim. PSU güncellemek zorunda kalmayacaksınız.

Açıkçası RX7000 ile ilgili hiç bilgim yok, önümüzdeki ay açıklanacakmış sanırım ama AMD ekran kartlarının driver sorunları olduğu söyleniyor sürekli.

Açıkçası RX7000 ile ilgili hiç bilgim yok, önümüzdeki ay açıklanacakmış sanırım ama AMD ekran kartlarının driver sorunları olduğu söyleniyor sürekli.
O sorunlar Rx5000 serisinde ciddi ölçüde azaltıp 6000 serisinde neredeyse yok edildi. 5700xt kullandım, 2 arkadaşıma 5500xt aldırdım şu an 6900xt kullanıyorum 3 kişi 4 ekran kartında hiç bir sorun yaşamadık daha. Ama 2070'im vardı kendi kendine driver silerdi o da benim şansım .

AMD gitgide üst üste koyuyor hocam. Driver sorunları çok yüksek oranda azaldı.

7000 serisini de takip edeceğim o zaman

RTX ile işim yok zaten ama DLSS güzel birşey AMD'de FSR eh işte sanırım. Marka takıntım yok ama işte önyargı var. Ekran kartını satmaya niyetlenirsem o zamana kadar 7000 serisi tanıtılır zaten az bir zaman kaldı.

5700 XT'de sorun yaşamamanız sizin şansınız olmuş. 5000 serisinde 5500XT haricinde çok sorun vardı diye hatırlıyorum. 5600XT ve 5700XT'de yani.

Daha öncesinde de bende RX 580 vardı, insanlar sorun yaşarken ben yaşamıyordum. Şans meselesi ve diğer parçaların uyumlu ve kaliteli olmasıyla ilişkili sanırım biraz. Özellikle güç kaynağının.

6000 serisinde dediğiniz doğru, AMD imajını yeniledi bu seri sayesinde. 6800 XT kullanıyorum ben de çok memnunum.

Oynadığınız oyunlar, kullandığınız programlar neler? Yayın yapıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…