309 TL'ye HyperX Stinger Gaming Kulaklık Alınır mı?

Param olsaydı elimdeki James Donkey’i satıp kaçırmadan almak isterdim 😂 HyperX kalitesi bambaşka hocam, kaçırmayın.

Arkadaşlar kullanan var mı mikrofonu nasıl ? Uzun kullanımda rahatsız ediyor mu padleri bilgisi olan varmı ? Sanal 7+1 desteği yok sanırım.

Arkadaşlar kullanan var mı mikrofonu nasıl ? Uzun kullanımda rahatsız ediyor mu padleri bilgisi olan varmı ? Sanal 7+1 desteği yok sanırım.
Sanal 7.1 desteğindense Stereoyu tercih ederim ve öyle de yapıyorum. Çoğu kişi 7.1 sanalın pek de kaliteli olmadığını söylüyor. Ben de pek fark bulamıyorum.

Kulaklığı 3 yıl mikrofonu kırılana kadar kullandım. Padleri aşırı rahat. 5 saat oynasanız dahi rahatsız etmez ancak mikrofonu için alacaksanız almayın. Ses karşı tarafa yankı yapıyor.7+1 desteği yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı