309 TL'ye HyperX Stinger Gaming Kulaklık Alınır mı?

Ben de 1.5 senedir kullanıyorum. Padleri gerçekten rahat uzun sürelerde bile rahatsız etmedi. Ses kasma konusunda da bana yeterli geldi. (Cs:Go Supreme, R6 Plat 3) Mikrofon konusunda hiçbir arkadaşımın şikayet ettiğini görmedim. Üstteki arkadaşın yankı problemini ben yaşamadım. Sorunuz varsa alabilirim.

Ben de 1.5 senedir kullanıyorum. Padleri gerçekten rahat uzun sürelerde bile rahatsız etmedi. Ses kasma konusunda da bana yeterli geldi. (Cs:Go Supreme, R6 Plat 3) Mikrofon konusunda hiçbir arkadaşımın şikayet ettiğini görmedim. Üstteki arkadaşın yankı problemini ben yaşamadım. Sorunuz varsa alabilirim.

hs35 ile karşılaştırma yapsanız hangi ürünü alırsınız?

HS35 ile karşılaştırma yapsanız hangi ürünü alırsınız?

Bende 2 kulaklık arasında kaldım, bilgi sahibi değilim ama araştırmalarım sonucu bu veriyi buldum, inceleyebilirsin. Bilgi sahibi olan arkadaşların yorumları bizi aydınlatacaktır.
.

Bende 2 kulaklık arasında kaldım, bilgi sahibi değilim ama araştırmalarım sonucu bu veriyi buldum, inceleyebilirsin.
.

bir çok alanda üstün duruyor hyperx alınabilir ozaman hs50 stoklarda yok bu kur ile 450den falan gelir bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı