3090 Ti ve i7 8086K için Corsair RM850 ve RM850X

Bütçe
4000
Çözünürlük nedir?
1440p

Hocam bu dobraliginiz için tesekkur ederim, uzay roketi konusunda haklisiniz. Bu attiginiz corsair saticisina ulasamiyorum. Evga 850GA işimizi gorur mu? Japon kapasitorler vs de varmis biraz indirimde yapiyor “sıfır”

1440p

Hocam bu dobraliginiz için tesekkur ederim, uzay roketi konusunda haklisiniz. Bu attiginiz corsair saticisina ulasamiyorum. Evga 850GA işimizi gorur mu? Japon kapasitorler vs de varmis biraz indirimde yapiyor “sıfır”

Görür görür. Alabilirsiniz.

Hocam bu dobraliginiz için tesekkur ederim, uzay roketi konusunda haklisiniz.

Arada böyle abartılı örnekler vermeyi seviyorum ki alacak kişi ne kadar abartı olduğunu anlasın diye. Ben teşekkür ederim.

Corsair ile yaptığım görüşmede X olan model 10 yıl global garanti kapsamında düz olan 5 yıl garanti kapsamında cevabını aldım. X modeli aldım 1.5k. Şu an fiyatlar maalesef 2- 3 katına yaklaştı modeline göre.

Nasil bi ürün sizce? Corsair rmx serisine göre.
Birkaç tier liste baktım aynı seviyede ürünler olarak gözüküyor ama RMX daha çok önerilen bir model. Sadece o fiyatlara çıkınca değmez açıkçası. Denildiği gibi 1000W PSU senin sistemin için biraz abartı ama 1000W fiyatına 850W alma diye tavsiye ettim. Bu arada hatırlatırım kullandığın 3090 Ti da yeni nesil 12VHPWR güç konnektörü var. O kart için eski nesil bir PSU alma, almışken ATX 3.0 ve PCle 5.0 uyumlu olmasına dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…